• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

teşekkürler feyzacım ve crazycım çok sağolun

new yas çok şaşırdım cnm
bende sabırsızlanıyordum
biraz daha bekliyim ben o zaman
hayırlısı bitanem ama seni anlıyorum
insan kendini hazırlıyor bi kere

slm arkadaşlar bende ikili testi yaptırdım sonuçları salı günü alacağım inş sonuç güzel çıkar ..

bu arada balum sonucunun iyi çıkmasına sevindim darısı bize..

nevyascım ya okuyunca şok oldum alışmıştım senin kızım demene demek erkekmiş ha hayırlısı olsun...

nevyascigim cok sasirmadim bena.sbanada doktor erkek dedi ama ben 20 haftamiza kadar beklicem kendimi kiz erkek diye odaklamadim. esim erkek diyor ama ben emin olamadim.

slm kızlar dün benim kociş çekirdek tabağını ve meyva suyu bardağını ve meyva suyu şişesini sehpada bırakıp yatmış. şimdi söleidm eline yapışmaz dio şok oldum yaaaa :'(

ecrine valla bunlar hala hizmet bekliyor bizden.
az ayakda kalsam vajina cikcak sanki regl günü agri girer ya vajinaya ayni öyle agri oluyor bel ve vajinadamda.anam bunlar hic anlayisli olmuyorlar.

kizlar bence biraz abartiyorsunuz sadece HAMILESINIZ eliniz ayaginiz halen tutar halde bir kaza yapmadiniz cok sukur.
hamilelik psikolojisinden cok alinganlik yapiyorsunuz.

gelismemis yerlerde vs. yada turkiyenin oyle fakir yerlerinde yasayipta tarlada bahcede calisanlar var hamile hamile bence halimize sukr etmeliyiz.
kocalariniza simdiden mizmizlik yaparsaniz adam sogur.erkekler bizler gibi yasamiyor hamileligi bebek dogana dek. sizi anlamalarini beklemek cok buyuk mucize.
cok buyuk bir rahatsizligini olmadikca bence fazla mizmizlanmayin.

he valla uyuzlar bebişimiz dogsun bir bir anlatalım:) saka bi yana hiç takma kafana ben cok alınganım bu ara valla napimm azcık idare etsinler demi:):)

kız hep yapıo bi şimdi değil. hamilelikle alakası yok. deli edio beni :( uyuz.

benim kide öyle..geç yatar bide ne yediyse içtiyse bırakır salonda...deli eder beni....hamilesin falan hiç...zaten ne demişler bi kadın hamile kalınca anne olurmuş...bi erkek bebeği kucağına aldığında baba olurmuş...onlar hamilelik psikolojisinden anlamıyolar...

tatlım kızcagız mızmızlık yapmamış ki sonucta hamile olmasakta bardagını mutfaga götürebilir sonucta eli ayagı tutuyo demi ama

ben kaçar kızlar..iyi geceler...gidip oğluşumu uyutayım...geç bile kaldık bugün...annesi internet sevdasına oda iyi yırttı bu saate kadar ayakta...

Back
X