- 31 Ağustos 2025
- 398
- 252
- 18
- 44
- Konu Sahibi baharinadasi
Bugün 10.gün 265 geldiEvet 8.fün 120 geldi. Yarın tekrarlayacağım. Amin inşallah hepimiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 10.gün 265 geldiEvet 8.fün 120 geldi. Yarın tekrarlayacağım. Amin inşallah hepimiz![]()
Daha önce Konya’da Osman balcıya muayene olduğumda medova hastanesinde mr çektirmişti. Osman hoca ve Ayşegül hocayı medova dan tanıyorum. Onlarda tüp bebek yapıyorlar ama ben bilmiyorum tamam bu diyeceğim yeri arıyorum. Nova Art da doktor akrabamın ikizleri oldu. kendisi de bastıra bastıra gazinin doktorları diye söyledi. ama insan tanıdığına detaylı soramıyor altını eşeliyor bir şey arıyor gibi düşünülüyor. Halbuki herkes kendine bir cevap arıyor bu süreçte. Sizin bu ameliyat işi de çok iyi olmuş gazide yapılması. Yani ne olursa olsun sağlıklı bir evlat deniyor ama maddi olarak da süreç yoruyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun aklı yerinde sağlığı yerinde kız erkek farketmez bir tane hayırlı çocuklarımız nasip olsunNovaartta ben hiç öyle bir yaklaşım gormedim kesinlikle aksine maddi açıdan çok yardımcı oluyorlar sürecin stresini bilen maddi yükü en aza indirmeye çalışan bir merkez herkes isini yapıyor gerçekten fiyatları da piyasaya göre çok daha uygun umut taciri değiller aselsan havelsan çalışanları adalet bakanlığında çalışanlar gibi personellere ekstra indirimler bile olabiliyor
Amin sağlıklı olsun inş hayırlıysa hakkımızda rabbim rahmimizi canlarımıza yuva yapsın inş . Benim ablamda da ayni sıkıntı vardı hidrosalpenks eniştem gazi mezunu ahmet mehmet erdem hocası oluyor bizde onlardan duyup gittik ablaminda ameliyati ahmet hoca yaptı onun tek tüpü açılmadığı için alindi ameliyattan 2 ay sonra dogal yolla hamile kaldı şimdi 2 evladı var çok şükür ikiside dogal oldu benjm surecim biraz daha farklı herkesin farklı ilerliyor pozitif olunca doktor iyi negatif olunca kötü gözüyle bakılıyor ama genel olarak deneyim lab iyiyse kendinizi de iyi hissettiğiniz bir merkezde başlamak tabi ki en önemlisi umarım gönlünüze yatan bir merkez nasip olur da iyi ki dersinizDaha önce Konya’da Osman balcıya muayene olduğumda medova hastanesinde mr çektirmişti. Osman hoca ve Ayşegül hocayı medova dan tanıyorum. Onlarda tüp bebek yapıyorlar ama ben bilmiyorum tamam bu diyeceğim yeri arıyorum. Nova Art da doktor akrabamın ikizleri oldu. kendisi de bastıra bastıra gazinin doktorları diye söyledi. ama insan tanıdığına detaylı soramıyor altını eşeliyor bir şey arıyor gibi düşünülüyor. Halbuki herkes kendine bir cevap arıyor bu süreçte. Sizin bu ameliyat işi de çok iyi olmuş gazide yapılması. Yani ne olursa olsun sağlıklı bir evlat deniyor ama maddi olarak da süreç yoruyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun aklı yerinde sağlığı yerinde kız erkek farketmez bir tane hayırlı çocuklarımız nasip olsun![]()
Eşime yapılan spermigrom da sonuçlar çok iyi çıktı onda hiç sorun tek sorun benim organlarımda. Burada kendi doktorumda sizin dediğinizi dedi. Eğer normal veya ilaçlı olmazsa son tüp bebeğe gidersen belki senin tüplerini alabilirler çünkü embriyo tüplere kaçabiliyor, seninde sol tüp kapalı dedi. Bağırsaklarımda çok yapışıklık var açık ameliyat oldum hoca elimden geleni yaptım demişti. Biraz daha araştırayım bana centrium veya başka yer bilmiyorum çekici gelmiyor hep nova art diyorum ama bakalım hayırlısıAmin sağlıklı olsun inş hayırlıysa hakkımızda rabbim rahmimizi canlarımıza yuva yapsın inş . Benim ablamda da ayni sıkıntı vardı hidrosalpenks eniştem gazi mezunu ahmet mehmet erdem hocası oluyor bizde onlardan duyup gittik ablaminda ameliyati ahmet hoca yaptı onun tek tüpü açılmadığı için alindi ameliyattan 2 ay sonra dogal yolla hamile kaldı şimdi 2 evladı var çok şükür ikiside dogal oldu benjm surecim biraz daha farklı herkesin farklı ilerliyor pozitif olunca doktor iyi negatif olunca kötü gözüyle bakılıyor ama genel olarak deneyim lab iyiyse kendinizi de iyi hissettiğiniz bir merkezde başlamak tabi ki en önemlisi umarım gönlünüze yatan bir merkez nasip olur da iyi ki dersiniz
13 tane ne ilacı alıyorsunuz?Ilaç içe içe bir hal oldum artık neyi içtim neyi içmedim karıştırıyorum vitaminler ve diğer ilaçlar toplam kullandığım 10 tane ve transfer günü ve sonrası 3 tane daha toplam 13 tane oluyor![]()
Aynı gün bende de oldu. Damar damar üstüne çıkması gibiydi 1-2 gün sonra geçtiBugün t+ 4 gün sağ kasığımda ve ayağıma kadar yayılan ağrı var. İlaçların etkisi mi ya da tutunmadan mı kaynaklı ? Bu arada 5.gün çift embriyo transferi oldum.
Artmış gayet güzel gözüküyor. Sizi ne üzdü?Merhabalar,
Ben aslında bir topic açtım ama, bu alana da uygun olduğu için sizlere sormak istedim. 4 Ekimde orta kalite çift 5.gün embriyo transferi oldum. Dayanamayıp 8.gün test vermiştim 296 çıktı değerim, kliniğin önerisi olan bugün ise 407 sizce bir olumsuzluk var mıdır bu durumda? Çok üzüldüm birden görünce. Allah her birimize yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
2 katına çıkmış gibi duruyor. 2 gün sonra tekrar baktırın isterseniz içiniz daha rahat eder2 kat artış ya da en az %60 artma gerekiyor gibi bir bilgim var, o nedenle 500 ve üzeri bir sonuç bekliyordum, o nedenle endişe ettim.
Ecoprin 1, apikopal 1, duphaston sabah akşam 1, esrtrofem sabah akşam 2,feramat 1, santafer 1, Sjomann's 1, zfol 1,uretil woman 1, progestan fitil sabah 1 akşam 2, transferden sonrada oksabar iğne 1 ,progestan iğne 1 bunları kullaniyorum13 tane ne ilacı alıyorsunuz?
Ayy benimde 8.gunum cumartesi dendi ama herhalde bende perşembe verecegimAa çok net görünüyor ne güzelBen korkumdan yapamıyorum 8.günüm. Perşembeyi bekliyorum aslında pazartesi dendi ama
![]()
Amin canım hepimiz iyi sonuçlar alalım inşallahGüzel sonuçlar alirsjnjz inş rabbjm yüzünüzü güldürsün müjdenize kavuştursun