evet gordum. benım elımde tam 5 tane ultrason goruntusu var:):)
kasım a kaldı ınş. diger rkadaşlarımız..hayırlsı ıleee:CüvCüv:
kızım kötü bişey çıkmaz gözükür haftaya 6 haftadan sonra görmüştü benimkinidewalla ya nohutlumm nasıl beklıcem bılmem:)heycan strs yapıom ınankı kotu bıse ccıkcak dıeee oyyy oyyy
sen napıon dewammı yatmaya
benim mide yanmama hep süt iyi gelmiştir bol bol iç cnm
hey maşşallahhhh daha 1 kere gittim bi dahaki 25 mart da günler geçmiyoo
seninki kaç haftalıkken gözüktü canımcımhey maşşallahhhh daha 1 kere gittim bi dahaki 25 mart da günler geçmiyoo
kızlar yaw yavaş yazın sayfayı bi yeniliom kaç sayfa ilerlemişiniz
walla kız sacları cıkmısmısıdrr:):):)bıde acayıp gazım warr ıcımde wolkanlar patlıoo:):)
eed canımm walla kafıye super olmusss..
ya ınek sutuıcemıorum da hazır sutler war evde onlarda daha cok gaz yapıomus dıe duydumm acaba dogrumudur kı bende ıcmöeedım heçç
seninki kaç haftalıkken gözüktü canımcım
yok canım yaptırmadım dün test yaptım çift çizgi inanamadım 1 saat sonra tekrar yaptım gene çift çizgi adet günümde daha gelmemişti pazar günüydüsezen sen nezaman ogreendın kızz kan testı yaptrdıunmı??
yok canım yaptırmadım dün test yaptım çift çizgi inanamadım 1 saat sonra tekrar yaptım gene çift çizgi adet günümde daha gelmemişti pazar günüydü
benım kaynanam koyde ve ınegı var onun sutunden ıcıyom ben:) uzagız ama tasıyo bana sagolsun:)
ohh ne iyi kıss napıcan hazır sütleri falan bol bol iç ondan
acıdımı alttan bakınca4+6 da gittim ama alttan baktı keseyi gördü
devammmm gulum devammmmmmmmmmmwalla ya nohutlumm nasıl beklıcem bılmem:)heycan strs yapıom ınankı kotu bıse ccıkcak dıeee oyyy oyyy
sen napıon dewammı yatmaya
ben de anca yetısıyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?