slm hoşgeldinnnselam kızlar
boş gebelik olsaydı kan testi değerin düşük çıkardı stres yapma cnm yawalla yaa bılmem ben gobek cıktı benım ya gazdır yada yagg:):):) ya ben cok streslıyıdımm cok kastım kendımı tam net goremedım dedı dr...haftaya cuma geldedııstee..ınsallah kotu bıse olmasda bos gebelıkten korkuorumm sımdık de
benim sezeryan ilk doğumumda öyle olmuştu selcanım sen ne zaman sezeryan yaptın:uhm:benılkını sezeryan yaptım ıkıncısı ormalolmas sanırım oyusden yıne sezeryann walla cookk rahatt ole olursaa ben coookk dogururum:)
hımm ben düşük diye biliyodum bebiş kaç aylıktı ?ekımde:) dıs gebelıktı benım canımm sol tupumle bırlıkte alındı bebişşde..
çok geçmiş olsun allahım bidaha hiçbirimize yaşatmasınn :Saruboceq:canım bılmıorum kac aylık oldugunu ben yıne zmanında adet olmustumama bıtmesıne yakın sıyah lekeler gelmeye basladı 2 gun bekledım 3 gun gıttım dr a test yaptıı betam 359 cıktıı dedıkı bana dusuk tehlıken war dedı hem benım agrımda wardı zate...eger cok agrın olursa acıkle geldedı..ertesı gun dayanamadımm aksama gıttımacıle degerım dusmuss..sonra kurtaj yaptılar benı..sabaha tekrar test yaptılarr degerım tekrar yukselıo 1 haftaya yakı hastanede yattım ılacla dusurmeye calıstılar olmadı sonra dıs gebelık dendı zate amelyata aldılar sonrada
senin ticherin varya canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?