2010 Ekim Anneleri

Pekmezleride aklınızda olsun sabah aç karnına tüketin.Yemek den sonra yerseniz direk kilo yapıyormuş..

Kanın kaç canım benimde düşük çıkmış 11.9 ..

nevyascıgım sende lokosıtlerın karsısındakı deger kaç? bende de bol lokosıt dıyo da. kan degerı benım13,6 olmasına ragmen dusuk dedı doktor. ama ılac fılan vermedı.

nevyascıgım sende lokosıtlerın karsısındakı deger kaç? bende de bol lokosıt dıyo da. kan degerı benım13,6 olmasına ragmen dusuk dedı doktor. ama ılac fılan vermedı.

Lökositin karşısı yok canım :)) en altta yazmışlar Her sahada bol lökosit, Bol Epitel Hücresi ve Az Bakteri görüldü diye..

:)))) nevyas anacığım ben böyle boğazlı değildim. 36-38 beden arasıydım. herhal çok zayıf olmamdan dolayı böyleyim:)) kilo hesaplaması yaptım. 22 veya 24 ile doğururum ben. en iyi ihtimaller bunlar. topaç olucam topaç:)))
hayatın anlamını çözdüm ben yemekkkkk:)))

balum,
vallahi ne yapacağız biz. 3 aydan sonrada piskolojik olarak istemeyiz...:)) 9 ay 10 gün hamilelik + 60 gün falan lohusalık. ortalama 1 sene... anacığım dikkat edin kocalara. yazdıktan sonra okudum ve kocam için korktum...

kızlar ya bende kabızım sölemesi ayıp büyümü yaparken bi kaç damla kan gelio

zayıflar dahamı çok kilo alıyo ya ben şimdiden 1kilo aldım oldukça dikkat ediyorum hamile kalmadan önce depolamıştım 47den 49çıktım şimdi 50.50 falan bilmiyorumkismile
daha o yediklerimi eritemedim şimdi bide pekmez hurma ooo rahat 70kilo olurum ben aboooo

Yiyin canım ya siz 20 kg alsanız ance benim şimdiki kiloya gelirsiniz :) benim bunun üstüne 20 koyarsam 90 kg olurum Allah korusun veremem çünkü veremiyorum

erinece,
canım kayısı falan yiyiromusun? vallahi ben kabızlık için bir ilaç kulllanıyorum. 3-5 dr özellikle sordum. hepside kullanabilirsin dedi. o nedele çok rahatım.
kayısı ye.. hemoroid falan olursan çok sıkıntı çekersin canımyaa

nevyas,
resimlerinde ki kilodaysan balık etli gayet tatlu bir hatunsun. vallahi hiç veremem deme 30 kg alan arkadaşım doğumdan 8 ay sonra indi yine 48 e. dahada zayıfladı hut-ysuz bebişile uğraşırken. ay aslında huysuz değil kıyamam ben ona:)))

jhoney,
tatlım bu senin ikinci hamişlık. vay hem anne hem 49 kilo. süper vallahi... e anacığım ilk hamilelikte kaç kg aldın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…