cirrus,
gözün aydın tatlım. bugün ikinci güzel haber senden galdi. hepimiz hemen hemen attık geri boşver. peki kese içinde gördümü bişeycikler..
balum tşk ler desteğin için ve tüm arkadaşların.heyecan hat safhada idi.çok şükür.bekleyen herkese nasip olsun inşallah.yanlız dr.ben pıt pıtları gördüm dedi.ben duymadım. hareket vardı gördüğü sanırım o.
evet cnm kese içinde birşeycikler gördü.pıt pıt da dahil.tereddütte kaldıönce iki mi diye.sonra tek dedi.hayırlısı olsun.çok minik ama.ya dr.un cihazımı eski bilmem.benim ufaklık çok minik.
birde tecrubelilere birşey soracağım.3 kopya elinize veriyorlarda.bu sağ-sol üst görünüm falan mı?niye 3 tane farklı açılar mı?
benide ekim anneleri listesine eklermisiniz
ay acıktım
bitaneciklerim ilk hamileliğim boyunca bir çok anı korkularımla kendime zehir etmiş bir insan olarak sizlere tavsiyem bunu kendinize hiç yapmayın...o kadar korktum ki aylar boyunca belki de o korkum yüzünden doğum sancım gelmek bilmedi hiç..bebek 42.hafta da bile aşağıya inmedi hiç ve suyum kalmadığı için artık sezeryana aldılar beni..hiç korkmadım..heyecanla bebeğimi kollarıma alacağımı hayal ederek uyudum..ameliyatım bittiği gibi uyandım diyebilirim..herhalde bebeğimi görme hevesiyle oldu bu da...hemen onu verdiler kucağıma..harikaydı..sezeryan ağrısını sadece birkaç saat duydum..onun dışında dayanılmaz bir tarafı yoktu..aynı gün yürümemi istedi doktorum..kalktım yürürdüm ilk an gözlerim karardı sonra daha güçlüydüm..o gece hastanede kaldık ertesi sabah çıktık..eve gittim ve misafirlerimi kendim ağırladım..sezeryanı özendirmiş gibi oluyorum belki arkadaşlarım ama kesinlikle böyle bir niyetim yok aslında..sadece benim gibi doğum korkusu yaşayan kişiler için daha uygun olduğu kanaatindeyim..rabbim cümlemiz için hayırlar ve hayırlılar nasip etsin inşallah...
bayıldım bunlara ben...annem yapar inşallah..kızıma da birsürü..
doğum hikayemi kimse görmedi mi??mafoldumben
pınaripekçi,
canım sezaryan ile doğum yapıp iyi diyen birinin çıkması beni çok sevindirdi.. benim canım çok kıymetli:))) hayatım bişey sorucam göbiş kalıyor deniliyor. kalıyormu hakikaten.. normal doğumda herşeyi eritebiliyormuşsun..
pınar sen şimdi daha tecrübelisin dimi
valla iyi desende zor desende korkuyorum ben biraz
arkadaşlar bu çizelgeyi nasıl yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?