2010 Ekim Anneleri

cirrus,
gözün aydın tatlım. bugün ikinci güzel haber senden galdi. hepimiz hemen hemen attık geri boşver. peki kese içinde gördümü bişeycikler..

evet cnm kese içinde birşeycikler gördü.pıt pıt da dahil.tereddütte kaldıönce iki mi diye.sonra tek dedi.hayırlısı olsun.çok minik ama.ya dr.un cihazımı eski bilmem.benim ufaklık çok minik.

birde tecrubelilere birşey soracağım.3 kopya elinize veriyorlarda.bu sağ-sol üst görünüm falan mı?niye 3 tane farklı açılar mı?

canım doktorlar erken gorebılıyo kalp atısını ama bız goremeyız dıye gostermıyolar. bence doktoruna guven ve ıcın kalp atısı duymus kadar rahatlasın.

kesın tek mı acaba ya. sonradan cıkıyo bazen ortaya:) hayırlısı olsun. cok sevındım ya. benım ılk gıttıgım doktor her gıdısımde 2 farklı acıdan goruntu verıyordu elıme.

cirrus artık çizelgeni yap, nazar boncuğu benden. hadi canım benim Allah pıt pılarıda duyurur inşallah..

bayıldım bunlara ben...annem yapar inşallah..kızıma da birsürü..

doğum hikayemi kimse görmedi mi??mafoldumben

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
johnnybravo, balum, cannsett, duduu, eyan25, gulayse7, NevYas, nurefsann, Trackeki, yasimur

pınaripekçi,
canım sezaryan ile doğum yapıp iyi diyen birinin çıkması beni çok sevindirdi.. benim canım çok kıymetli:))) hayatım bişey sorucam göbiş kalıyor deniliyor. kalıyormu hakikaten.. normal doğumda herşeyi eritebiliyormuşsun..

pınar sen şimdi daha tecrübelisin dimi
valla iyi desende zor desende korkuyorum ben biraz

tatlm eğer senin benimki gibi bir korkun yoksa en iyisi normal doğum tabiyki..ama ben mesela normal doğum yapmış olsam benim için bir travma olurdu bu inan..kendimi çok iyi tanıyorum..göbüş hafifçe kalıyor evet..ama benim hamilelik dışında da kilo sorunlarım her dem varolduğundan:kedi: pek takmadım bunu..tabi senin için mühimse bunu da gözönünde bulundur tatlım..

pınar sen şimdi daha tecrübelisin dimi
valla iyi desende zor desende korkuyorum ben biraz

yok bitnm..ilk gebelikte çok cahil oluyor insan gerçekten..bir de ırakta geçirdim ben hamileliğimi..dilini bilmediğim insanların içindeydim danışacak kimse yok..hatta doktorları bile anlamadan muayaeneye gittim..zaten hepsi 2 hemogram 2 idrar tahlili yapıldı bir de 3-4 ultrason hepsi bu..en son bir çatı muayenesi bir de doğumumu hatırlıyorum..onun dışında çok körü körüneydim..allahtan kağan kocatepeyi keşfetmiştim..o siteden çok yardım aldım..yoksa tam kör cahil bendeniz..işte böyle..şimdi daha farkındayım ama tabi..korkma ama..cidden korkulacak birşey değil..opuyorumnanaktan

arkadaşlar bu çizelgeyi nasıl yapcaz

tatlım babygaga ya da tickerfactory ya da lilypie adresine git oradan ticker oluştur..sonra onun url sini kaydet profil seçeneklerinde çizelgeler bölümüne yapıştır.işte boole..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…