2010 Ekim Anneleri

:)))) benim evde bir tencere dolusu brokoli var:))) düşünmek bile midemi kaldırdı... oh kızlar evde olmanın avantajları..
bekleyin hele siz ben şuradan bir ayrılayım yaptığım yemeklerin resimlerini koyacağım:)))

ayan canım ya her kadın güzeldirde bakış açısı ile alakalı bir durum:))) güzel her açıdan güzel de bazıları zorlama açı ile:)))) ben zorlama açılardanım. ama kendimle barışığım. kocamda benle barışık:))) e bundan iyisi şamda kayısı..:)))

ben ezo gelın corbası yaptım. bı de etlı barbunya yaptım. o kadar.

balum ağzımın sularını akıttın. delüüü hamile hemde benim gibi obur bir hatuna etli bamya denirmi:))) gideyimde zeytinyağlı bir konserve alayım bari..

kaydirigubbakcemile3 alemsin yahu

ben de karakızlara bayılırım. bende baya esmerım aslında ama kızım olsa benden de esmer olsun ısterım.

balum ağzımın sularını akıttın. delüüü hamile hemde benim gibi obur bir hatuna etli bamya denirmi:))) gideyimde zeytinyağlı bir konserve alayım bari..

:roflol::roflol::roflol:kız bamya demedım barbunya dedım. ben de zeytınyaglı severım ama esım et sevıyo. ben et yemıyorummm.

10.10 2010 doğum tarihi olanlar kimler olacak acaba aramızda.

Ben normal doğum düşündüğüm için benim şansım biraz daha az..

Ama sezeryan olanlar ne güzel olur

canım ben kısmet olursa 13 ekim ama o tarıhe ıstıyorum..nasılsa sezeryan

valla selmas bence kocan cok sanslı ya. senı gormedım bence guzelsın dedıgın gıbı degılsındır zaten ama komıksın ya cok gulduruyon benı. esın hıc yaslanmaz:)

:)))) eyan canım benim gülelim azıcık ya. bu hafta bizim için gergin bir hafta. pozitif olalım ki gerilmeden gidelim doktorlarımıza:)))
bak ben bir günü yedim kaldı doktorcuğumla görüşmeye 3 gün..

balum benim favorimde esmerler:)) hele hele birde sürmeli gözler oldumu:))

valla ya benım de aynen oyle. benden de kara goz olur mu bılmıyorum ama kapkara gozler fılan oh oh:) ben de bugunu saymıyom gıttıgım gunu saymıyom 3 gun kaldı:):) aglama bebegım aglama 3 gun kaldı doktoraaaa:):)))

vallahi balum. eşim 38 görenler en fazla 30 diyor. ama zor hatunumdur aslında. damarım tuttumu acımam yakarım:)))
ben arkadaş ortamındada çok sevilirim. hoş sohbet hatunumdur. amöa herkesle kaynaşamam kolay kolay... burayı ve sizleri çok sevdim. ondan bu tatluluğum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…