ay nerden cıkıyo bu toplantı ya gıcık oluyorum. acıktım ben gelsın
Bende bi makarna yaptım bi havuç salatası bekliyorum eşimi :))
ben beklemedim yedim sempatiksalakcinni
hain domdom:):):) ye tabı ya bende azcık atıstırıyım da o gelınce gene yerımcokacimcoook
ben zenci modunda bir hatunum.:))) o nedenle beni görmesenizde olur. korkup çocuklarınızı falan düşürmeyin:))))))
jhonnney,
canım baktım resimlerinde şarışın dilber, tatlu hatun ne güzel gözlerin var ye:))) eşinle çekildin resimde mükemmelsin:))) Allah nazarlardan saklasın seni..
:)))) benim evde bir tencere dolusu brokoli var:))) düşünmek bile midemi kaldırdı... oh kızlar evde olmanın avantajları..
bekleyin hele siz ben şuradan bir ayrılayım yaptığım yemeklerin resimlerini koyacağım:)))
ayan canım ya her kadın güzeldirde bakış açısı ile alakalı bir durum:))) güzel her açıdan güzel de bazıları zorlama açı ile:)))) ben zorlama açılardanım. ama kendimle barışığım. kocamda benle barışık:))) e bundan iyisi şamda kayısı..:)))
ayan canım ya her kadın güzeldirde bakış açısı ile alakalı bir durum:))) güzel her açıdan güzel de bazıları zorlama açı ile:)))) ben zorlama açılardanım. ama kendimle barışığım. kocamda benle barışık:))) e bundan iyisi şamda kayısı..:)))
balum ağzımın sularını akıttın. delüüü hamile hemde benim gibi obur bir hatuna etli bamya denirmi:))) gideyimde zeytinyağlı bir konserve alayım bari..
10.10 2010 doğum tarihi olanlar kimler olacak acaba aramızda.
Ben normal doğum düşündüğüm için benim şansım biraz daha az..
Ama sezeryan olanlar ne güzel olur
:)))) eyan canım benim gülelim azıcık ya. bu hafta bizim için gergin bir hafta. pozitif olalım ki gerilmeden gidelim doktorlarımıza:)))
bak ben bir günü yedim kaldı doktorcuğumla görüşmeye 3 gün..
balum benim favorimde esmerler:)) hele hele birde sürmeli gözler oldumu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?