2010 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar :) cmrt gunu dok. gıttıgımde kalp atısını gorememıstı haftaya gel dedı ve yarım cocuk aspırını ıc dedı yarım kullanan varmı aranızda yada cevrenizde ?

çin takvımınde benımkıde erkek ama ıcıme ne kız nede erkek doğmuyor

sütü bende seviyorum hemde bayılırım ama içince bulantı yapıyo ve cevizde canım çekmiyo

biraz zorlayın kızlar günde bi avuç badem bi avuç ceviz gecede yatmadan önce bi bardak süttt:)))

ay yiyemiyorum biliyorum faydalı ama sanki hiç iştahı olmayan biri gbyim oysa bayılırım yemek yemeye:çok üzgünüm:

valla ıyıyım de su kocamın toplantısı bıtıp eve gelse daha ıyı olacam acıktım cunkukaydirigubbakcemile3
gelırr bebemm gelırr sabret bırasss.....
kızlar nasılsınız bende lekelr yenı bıttı ya bu leke olayı yasayan varmı aranızda
benımde lekeler oluyordu üç gündür bitti şükür ama ılaca devam edıyom cnmm
:umursamaz:

aaaaa ceviz yakıomu mideyi benimde çok yanma oluyo midemde ceviz yiyorum hergün???
alt ust oluyo mıdem valla..
aaa bende bazen yıyom bazen de yanma oluyo. du bı dıkkat edeyım ondan oluyo demek.
ondandır cnmm yaaa ben sut de içemiyom mıdem bulanıyo bıde çok gaz yapıyo badem den nefret edıyom zatennn anaammmm ben bu çocugu kaç gram dogururum bılmıyom yaneekafamçokkarıştı

bademe bayılırım. acıbadem yemem de tatlısından:) ya su coklu alıntıyı bı turlu beceremıyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…