sutu bende sade ıcemıyorum.
ooo ben çok severim sütü
Benim çin takvimindede erkek çıkıyor..Benim gönlümde erkek var ama kız olursada üzülmem o kadar uğraştık sonuçta şimdi kız erkek ayıramam :) Eşim aslında kız istiyor ama bi yandanda erkek babası olmak istiyor :))
sütü bende seviyorum hemde bayılırım ama içince bulantı yapıyo ve cevizde canım çekmiyo
biraz zorlayın kızlar günde bi avuç badem bi avuç ceviz gecede yatmadan önce bi bardak süttt:)))
eyan25 ıstanbulun neresındesın?
gaziosmanpaşa
gelırr bebemm gelırr sabret bırasss.....valla ıyıyım de su kocamın toplantısı bıtıp eve gelse daha ıyı olacam acıktım cunkukaydirigubbakcemile3
benımde lekeler oluyordu üç gündür bitti şükür ama ılaca devam edıyom cnmmkızlar nasılsınız bende lekelr yenı bıttı ya bu leke olayı yasayan varmı aranızda
alt ust oluyo mıdem valla..:umursamaz:
aaaaa ceviz yakıomu mideyi benimde çok yanma oluyo midemde ceviz yiyorum hergün???
ondandır cnmm yaaa ben sut de içemiyom mıdem bulanıyo bıde çok gaz yapıyo badem den nefret edıyom zatennn anaammmm ben bu çocugu kaç gram dogururum bılmıyom yaneekafamçokkarıştıaaa bende bazen yıyom bazen de yanma oluyo. du bı dıkkat edeyım ondan oluyo demek.
nereyi biliosun burda ??
gelırr bebemm gelırr sabret bırasss.....
benımde lekeler oluyordu üç gündür bitti şükür ama ılaca devam edıyom cnmm
alt ust oluyo mıdem valla..
ondandır cnmm yaaa ben sut de içemiyom mıdem bulanıyo bıde çok gaz yapıyo badem den nefret edıyom zatennn anaammmm ben bu çocugu kaç gram dogururum bılmıyom yaneekafamçokkarıştı
ben orada dogup buyudum. kucukcekmece de. bakırkoyde okudum. kucukcekmece de calısıyordum yıne. cogu yerını de bılırım avrupa yakasının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?