evet canım korunmayı bıraktıktan sonraki ay hamile kaldım.az önce test yaptırdım değerim1281 çıktı.benimde hafif hafif sancılarım oluyo.çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
kızlar bende 2009 ekim annesiyim.uzun ve keyifli bir yolculuk sizleri bekliyor kendinize çok dikkat edin.düşük tehlikesine karşın ilk 3,5 ay çok dikkatli olun.öyle herşeyi kendinize dert etmeyin bebeği çok etkiliyo.hepinize hayırlı olsun sağlıklı hayırlı bebişler getirin ekim anneleri bloğuna
bel ağrım oluyo canım benimde.bide geceleri ateşim çıkıyo galiba .üst dudağım çatlıyo hergece resmen yarık oluyo. sabah uyanınca hemen bir bardak su içiyorum içim yanıyo.bide kocaman 2 tane sivilcem çıktıKızlar sizinde biraz hareket edince ağrınız oluyor mu? Hemen kasıklarım belim ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye devamlı yatmaya çalışıyorum..Allahım korusun meleklerimizi..
bel ağrım oluyo canım benimde.bide geceleri ateşim çıkıyo galiba .üst dudağım çatlıyo hergece resmen yarık oluyo. sabah uyanınca hemen bir bardak su içiyorum içim yanıyo.bide kocaman 2 tane sivilcem çıktı
dün hasteneye gittim ama muyene olmadım sadece kan testi yaptırdım.doktorla görüştüm çok küçük daha hiç bişey göremeyiz dedi.5 yada 6 şubatta gitmeyi düşünüyorum bende.cinsel ilişki pek önermiyomuş ilk aylarda.çalışıyomusu sen canımHepimizin farklı oluyor demekki bende kasık bel ağrısı dışında bişey yok.Sen hiç doktora gittinmi canım ben telle görüştüm haftaya gel dedi..
dün hasteneye gittim ama muyene olmadım sadece kan testi yaptırdım.doktorla görüştüm çok küçük daha hiç bişey göremeyiz dedi.5 yada 6 şubatta gitmeyi düşünüyorum bende.cinsel ilişki pek önermiyomuş ilk aylarda.çalışıyomusu sen canım
nevyas ben geldim.))))
yaş 30. sat 31 aralık kg 51 - muhtemel doğum tarihi 7 ekim.
kızlar merhaba bende geldim yanınıza şükür rabbime. hepimiz inşallah hayırlısı ile alırız bebeklerimizi kucağımıza..
nevyas ben geldim.))))
yaş 30. sat 31 aralık kg 51 - muhtemel doğum tarihi 7 ekim.
kızlar merhaba bende geldim yanınıza şükür rabbime. hepimiz inşallah hayırlısı ile alırız bebeklerimizi kucağımıza..
nevyas canım hoşbulduk. ay canım nasıl güzel bir duygu. allah tamamına erdirir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?