kimine bakiyorsun kiz olcak diyor midem cok bulandi dogum yapasiya
kimi diyor oglum olcak midem cok bulandi demek bunun da asli yok yav
sunun surasinda ne kaldi 11 haftada ögrenir gelirim ben:)))
basta bulanti oldu 8 haftada gecti.simdi istahim öyle acildi ki doymak bilmiyorum ama kendimi frenlemesini biliyorum.doymadim diye ikinci tabagi almiyorum.onun yerine meyve ,yogurt yiyorum.
hamilelik güzel de ne bilen beyim de diyor sabirsizlaniyorsun hersey vaktiyle diye.bana günler gecmiyor gibi geliyor.gerci su 3 ay bir bitsin sonrasi hizli gelirbıter bıter. ben nedense dogum ıcın sabırsızlanmıyorum ya. hamılelıgı sevdım. bulantı fılan da yok ya ohhh:):)
kiz oturup hepsini yeseydinnnn bariii bosa gitmeseydiiikaydirigubbakcemile3bende ruyamda koca bır buzdolabında tıka basa tatlılar pastalar gördüm:))))
gittigim doktor söylpoyr zaten bellide olmus oluyor cinsiyeti insallah pozisyonu da yakalrsa der.ama yok yakalayamazsa bir ay daha atar.11, haftada ogrencen mı kı sen?
hamilelik güzel de ne bilen beyim de diyor sabirsizlaniyorsun hersey vaktiyle diye.bana günler gecmiyor gibi geliyor.gerci su 3 ay bir bitsin sonrasi hizli gelir
birde simdi ne hareket birsey hissetmiyoruz ya varliklarini hissetmedigim icin böyle galiba yarin temelerini hissedince daha farkli olur insallah
kiz oturup hepsini yeseydinnnn bariii bosa gitmeseydiiikaydirigubbakcemile3
kiz ben gibi rüyanin belki devamini görürsünkaydirigubbakcemile3bi kaç tanesini yedimm sadece ama şimdi çok pişmanım yemediğimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakalim insallah sira oraya da gelcekhihoyyyto konuda cok haklısın ervacıgım ya. hareketlense de bı hıssetsek ya:)
kiz ben gibi rüyanin belki devamini görürsünkaydirigubbakcemile3
hic birakma dolabi bosaltttcokacimcoook
bakalim insallah sira oraya da gelcekhihoyyyt
günaydın minik kuşlar naısısınız?
MELİSESRA canımcım duymuşsun pıtpıtları çok svndm cnm gözünaydın darısı bizlere inşallahh.....
günaydın minik kuşlar naısısınız?
MELİSESRA canımcım duymuşsun pıtpıtları çok svndm cnm gözünaydın darısı bizlere inşallahh.....
hoşgeldin canımm
evet çok şükür duydukkkk darısı başına canımmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?