2010 Ekim Anneleri

evet ya bende 1 kız 1 erkek olsa yeter dıyom ama kardes cok guzel bı duygu neden cocugumun 1 kardesı olsun kı dıyorum. bakalım nasıp ılkını bı alalımda saglıkla kucagımıza.

11, haftada ogrencen mı kı sen?

bıter bıter. ben nedense dogum ıcın sabırsızlanmıyorum ya. hamılelıgı sevdım. bulantı fılan da yok ya ohhh:):)
hamilelik güzel de ne bilen beyim de diyor sabirsizlaniyorsun hersey vaktiyle diye.bana günler gecmiyor gibi geliyor.gerci su 3 ay bir bitsin sonrasi hizli gelir
birde simdi ne hareket birsey hissetmiyoruz ya varliklarini hissetmedigim icin böyle galiba yarin temelerini hissedince daha farkli olur insallah

bende ruyamda koca bır buzdolabında tıka basa tatlılar pastalar gördüm:))))
kiz oturup hepsini yeseydinnnn bariii bosa gitmeseydiiikaydirigubbakcemile3

ben daha kahvaltı yapmadım cunku gorumceme gıdıcem kahvaltıya. bana gelcektıler ama bende toplanalım dedı. hazırlarken yorulurum dıye dusunuyo halbukı hergun hazırlıyom ama tabı mısafır gelınce cesıt cok yapılıyo.

bi kaç tanesini yedimm sadece ama şimdi çok pişmanım yemediğimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o konuda cok haklısın ervacıgım ya. hareketlense de bı hıssetsek ya:)

benim de süt ictim ceviz yedim
bir bakayim dedim
kahvaltiya da anneme mi gitsem diyorum hava cok soguk üseniyorum

ınsallah ogrenırsın. ben de burada ogrenemezsem nisanda ıstanbula gıttıgımde orda annemın doktoru var hamıle kaldıgımdan berı aklımda o zaten ona bı gıdıcem orda ogrenırım. ordanda bıseyler alırım minikime:) inş yanı.

bi kaç tanesini yedimm sadece ama şimdi çok pişmanım yemediğimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kiz ben gibi rüyanin belki devamini görürsünkaydirigubbakcemile3
hic birakma dolabi bosaltttcokacimcoook
o konuda cok haklısın ervacıgım ya. hareketlense de bı hıssetsek ya:)
bakalim insallah sira oraya da gelcekhihoyyyt

günaydın minik kuşlar naısısınız?
MELİSESRA canımcım duymuşsun pıtpıtları çok svndm cnm gözünaydın darısı bizlere inşallahh.....

nisanda kesin ögrenilir.bu dokror ablaminkileri hep erken dedi 11+2 olduklarinda söylüyordu.
bir arkadsim da 11 di onu da demisti.ama genelde erkekleri erken söylüyor galiba.eger kizsa benim belki emin olmak icin bir ay daha bekletir.genelde erken dediklerinin hep oglu var.

ay bende 1 ay sonra gıdıcem ogrenebılırmıyız acabaaaa sırf alısverıse baslamak ıcın merak edıyorum yoksa cınsıyetlerı hıc farketmez saglıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…