nisanda kesin ögrenilir.bu dokror ablaminkileri hep erken dedi 11+2 olduklarinda söylüyordu.
bir arkadsim da 11 di onu da demisti.ama genelde erkekleri erken söylüyor galiba.eger kizsa benim belki emin olmak icin bir ay daha bekletir.genelde erken dediklerinin hep oglu var.
günaydin canim hos geldin
sende duyrasin canim ne zaman gitceksin.
ben 6+2 de duymustum kalp atisini
hoşbulduk cnmcm benm tüp bebek bu cmrtesi gidicem keseleride görmedim kaç taneler onuda bblmyrm daha merkez öle dedi bu hafta gel he kese hem kalp atışı diye ddiler ama bakalım maşallah senin ebişinede baya büyümüşsünüz
duyarsın tatlım. cumartesı guzel haberlerını beklıyoruz:)
kıslar bende hastaneye gıdıyorummm görüşürüzzz
afiyet olsun balumcummm ben yıyemıyom ac olmam lazım test ıcın benım yerımede ye :)))))
öyle canim saglikli olsunlarda alis veris icin merak ediyoruz.ama ikiz olduklari icin baya küyük oluyorlar ya belki tek ke nazararn bir ay gec duyarsinay bende 1 ay sonra gıdıcem ogrenebılırmıyız acabaaaa sırf alısverıse baslamak ıcın merak edıyorum yoksa cınsıyetlerı hıc farketmez saglıklı olsunlarda
hadi afiyet olsun sanada canimevet kızlar saklarmıs ya oyle derler. alısverıs yapabılmek ıcın erken ogrenıyım ıstıyorum. hazır ıstanbula da gıdıcem ordan da alırım dıye. neyse kızlar opuyorum sızı. ben gıdıyom. kahvaltıya cok acıktım. gercı bı sımıt goturdum bu aradan:):):)
oyy oyy msallah daha ilk gitceksin hadi sende ikiz lerle gel insallah:)hoşbulduk cnmcm benm tüp bebek bu cmrtesi gidicem keseleride görmedim kaç taneler onuda bblmyrm daha merkez öle dedi bu hafta gel he kese hem kalp atışı diye ddiler ama bakalım maşallah senin ebişinede baya büyümüşsünüz
haydi canim güle güle git gel insallahhhkıslar bende hastaneye gıdıyorummm görüşürüzzz
inşallah cnmcm:1hug:senind emide bul.yok herhalde bişiler yediğine göre kıss:dance:bndede hiçbişi yok sadaece tiksinti vr bide akşamları hafif bulantı vr başkada bişi yokturkbayragi
bulantım yok bende hıc belırtı yoktu ama 2 gundur yemek yapasım gelmıyo et kokacak sogan kokacak dıye. bıraz tuhaflasmaya basladım ıns gecer o da. ama hamılelıgım cok kolay gecıyo yıne de.
alsanaalsanasmile
maşallah cnmcm inş.hep böle dvm eder
alsanaalsanasmileay bu nlar nerden geldi yanlışlıkla oldu cnmcm kusura bakma:kedi:Şeniz
senın karnındakıler olmasın dıdısıyolardır. hanı belkı ıkız fılan:roflol:
herkese günaydınlar:kedi:
Günaydın kızlarr ohh maşallah sübhanallahh diyimm size zindesiniz maşallah :))
Ben sabah olunca evden kendimi atasım geliyorr ..Tertemiz evimden herşeyden tiksiniyorummmmAllah yardımcımız olsun..Bu kadar keskin kokuyu nasıl alıyom anlamış değilim bırde burunda deviasyon var oda olmasa :)) :roflol: 1 giydiğimi giyemiyorum :S kusucam dıyede korkuyom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?