2010 Ekim Anneleri

günaydın herkese..esemos,tan hala ses yok..bugun bende cok kotuyum yaa ılk defa kustum sadece zehır gıbı su cıktı ıııııııığğğ o nasıl bır tat yaa yarın dr. gıdecm rapor alacam kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum

gecmıs olsun canım ya. bı gecse gepınızın bulantıları da rahat rahat bı hamılelık gecırsek hep beraber.

bırde bızım ınsanımız ne kadar bencıl ve vıcdansız sabah iş,e gelırken tarmvayda bayılacak gıbı oldum her yerımde terler dökuldu yere oturdum adamlar bıtane demıo yaaa gel otur dıe bu ınsanlık nereye gıdıooooo...sinir oldum varya

cıddı mısın ya. ınanamıyorum. ıstanbulda da bazen yer vermeyenler oluyor. ama burda ıstersen saglam ol bayan oldugun ıcın hemen kalkıyolar erkekler.

mezinee Allah yardımcın ve yardımcımız olsunnn ....

Nasıl bir yüreğe vicdana sahip o insanlarrrrr..Allahtan korkularıı yok işte o zavallılarınn.. Vicdansızlarr allaha havale alsanaalsanasmile

cıddı mısın ya. ınanamıyorum. ıstanbulda da bazen yer vermeyenler oluyor. ama burda ıstersen saglam ol bayan oldugun ıcın hemen kalkıyolar erkekler.

Balum biz çok şanslıyız küçük sehır diye belkide insanlarımız çok anlayışlıı.Otobüse binerken bazen şofer bile yer verdiriyor bana :sinifsinif: yaşlısı gencii bayanlara yer veriyorr.Ailemin yanına bursaya gittigim zaman otobüse biniyorumm insanlar robot gibi orda umrunda bile olmuyorsunn guclubacismile

evet canım sanslıyız.

yıllar sonra kavuştuğum bebeğimin dün kötü haberini aldım kalbi durmuş dünden beri hiç durmadan ağlıyorum gece bile uyumadan ağladım ben çok kötüyüm bittim mahfoldum tükendim bukez beni bırakmıcak sandım ama yine olmadı.. dün kürtaj yapacaklardı vermedim yavrumu bi gece daha benimle kalsın dedim doya doya onunla yatayım istedim akşam benim ve eşimin ailesi geldi ikna ettiler kürtaja bana zarar gelmesinden korktular ama bide bana sorun offf. bugün saat 12 de ayrılacam yavrumdan ALLAH ım bunu kimseye yaşatmasın çok zor.. sizler bu yolda inş. sağlıklı ve rahat hamilelik geçirirsiniz yavrularınızı kucağınıza alırsınız kızlar benden buraya kadarmış olmadı bundada vardır bi hayır diyorum..

Esemosum canım gerÇekten mı Çok ÜzÜldÜm bıtanem sıkma canını nolursun vardır bunda da bır hayır

senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…