canlarım saolun ben çok kötüyüm ALLAH ımdan sabır istiyorum ağlamaktan bittim ama artık susmuyorum piskolojim pitti tükendim yaa hergün takvime bakıp kontrole gideceğim günü bekliyordum ama olmadı...siz rahat olun kızlar hep dua ediyorum sizlere.. zaten sabahtan beri kanama başladı bukez ayrıntılı bi arştırma yapacaklar ikinci düşüğüm olduğu için.ama ilkinde kalbi hiç atmamıştı bunun kalbini görmüştüm pıtpıt diye atıyordu ondan heralde bu daha zor oldu..
esemos canım sen kontrole mi gittin öyle mi öğrendin.yoksa vücudun bir tepki mi verdi?
yıllar sonra kavuştuğum bebeğimin dün kötü haberini aldım kalbi durmuş dünden beri hiç durmadan ağlıyorum gece bile uyumadan ağladım ben çok kötüyüm bittim mahfoldum tükendim bukez beni bırakmıcak sandım ama yine olmadı.. dün kürtaj yapacaklardı vermedim yavrumu bi gece daha benimle kalsın dedim doya doya onunla yatayım istedim akşam benim ve eşimin ailesi geldi ikna ettiler kürtaja bana zarar gelmesinden korktular ama bide bana sorun offf. bugün saat 12 de ayrılacam yavrumdan ALLAH ım bunu kimseye yaşatmasın çok zor.. sizler bu yolda inş. sağlıklı ve rahat hamilelik geçirirsiniz yavrularınızı kucağınıza alırsınız kızlar benden buraya kadarmış olmadı bundada vardır bi hayır diyorum..
esemos canım sen kontrole mi gittin öyle mi öğrendin.yoksa vücudun bir tepki mi verdi?
dün sabah leke geldi biraz ben çok huylu ve pinpirikli birisiyim bitanede düşüğüm olduğu için hemen doktorumu aradım oda bişey olduğunu sanmıyorum herşeyin çok iyiydi ama için rahat etsin istiyorsan gel dedi bizde gittik ultrasona aldı kalbini göremedi vajinal baktı yine göremedi sonra ayrıntılı ultrasona gönderdi orda kötü haberi aldım doktorun yanından çıktım eşim kapıda bekliyordu ben çığlıklarımla hastaneyi yıktım tabi çok üzgünüm ALLAH ım kimseye yaşatmasın..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu yolda bensiz devam edeceksiniz.. ben şimdi çıkıyorum hazılanacam eve döndüğümde artık bebişim olmayacak bu çok zor olacak bana belki bi kaçgün eve dönmem toparlanınca yine sizi ziyaret edecem saolun kızlar..bana dua edin olurmu
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu yolda bensiz devam edeceksiniz.. ben şimdi çıkıyorum hazılanacam eve döndüğümde artık bebişim olmayacak bu çok zor olacak bana belki bi kaçgün eve dönmem toparlanınca yine sizi ziyaret edecem saolun kızlar..bana dua edin olurmu
yıllar sonra kavuştuğum bebeğimin dün kötü haberini aldım kalbi durmuş dünden beri hiç durmadan ağlıyorum gece bile uyumadan ağladım ben çok kötüyüm bittim mahfoldum tükendim bukez beni bırakmıcak sandım ama yine olmadı.. dün kürtaj yapacaklardı vermedim yavrumu bi gece daha benimle kalsın dedim doya doya onunla yatayım istedim akşam benim ve eşimin ailesi geldi ikna ettiler kürtaja bana zarar gelmesinden korktular ama bide bana sorun offf. bugün saat 12 de ayrılacam yavrumdan ALLAH ım bunu kimseye yaşatmasın çok zor.. sizler bu yolda inş. sağlıklı ve rahat hamilelik geçirirsiniz yavrularınızı kucağınıza alırsınız kızlar benden buraya kadarmış olmadı bundada vardır bi hayır diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?