2010 Ekim Anneleri

Çok üzgünüm çoook canım benım hhakkında hayırlısı buymus ne olur uzulme...

Anlıyorum bıtanem senı bende ılk yavrumu kaybettıĞımde Çok zorlanmıŞtım allaha dua et tatlım hayırlısını ıste

canım belkı ayrılmak zordur ondan ama sana zarar verır gercekten. sen saglıklı ol yıne olur inş. valla boyle soylemek belkı cok kolay ama ınan ben de senınle aglıyorum suan. napalım. rabbımın takdırı.

canlarım saolun ben çok kötüyüm ALLAH ımdan sabır istiyorum ağlamaktan bittim ama artık susmuyorum piskolojim pitti tükendim yaa hergün takvime bakıp kontrole gideceğim günü bekliyordum ama olmadı...siz rahat olun kızlar hep dua ediyorum sizlere.. zaten sabahtan beri kanama başladı bukez ayrıntılı bi arştırma yapacaklar ikinci düşüğüm olduğu için.ama ilkinde kalbi hiç atmamıştı bunun kalbini görmüştüm pıtpıt diye atıyordu ondan heralde bu daha zor oldu..

çok üzüldüm ya tüylerim dien diken oldu ne demeliyim bilmiyorum geçmiş olsun canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin kalbini bozma dua et tatlım

esemos canım sen kontrole mi gittin öyle mi öğrendin.yoksa vücudun bir tepki mi verdi?

arastırma yapılsın tabı ama ben sorun oldugunu sanmıyorum canımç elbet anne olacaksın sen de. valla ınan ne dedıgımı bılmıyorum. sacmalıyosam kusura bakma. içini ferah tut hep. inş yıne hamıle kalırsın ve inş kucagına alırsın bebişini.

esemos canım sen kontrole mi gittin öyle mi öğrendin.yoksa vücudun bir tepki mi verdi?

canım dun kanaması olmustu gıtmıstı doktora haber beklıyoduk bızde. dun aksam yazamadı tabı halıyle sımdı gırıp soyledı. sen dun yoktun.

ahhh canım benim nolur üzme kendini biliyorum bunu söylemesi kolay şimdi sana ne söylesek boş ama nolur güçlü olmaya çalış inşallah önünde daha uzun yıllar var rabbim herşeyin hayırlısı versin...

dün sabah leke geldi biraz ben çok huylu ve pinpirikli birisiyim bitanede düşüğüm olduğu için hemen doktorumu aradım oda bişey olduğunu sanmıyorum herşeyin çok iyiydi ama için rahat etsin istiyorsan gel dedi bizde gittik ultrasona aldı kalbini göremedi vajinal baktı yine göremedi sonra ayrıntılı ultrasona gönderdi orda kötü haberi aldım doktorun yanından çıktım eşim kapıda bekliyordu ben çığlıklarımla hastaneyi yıktım tabi çok üzgünüm ALLAH ım kimseye yaşatmasın..

amin canım inş sana da yasatmaz bı daha. toparla kenını bıraz hadı.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu yolda bensiz devam edeceksiniz.. ben şimdi çıkıyorum hazılanacam eve döndüğümde artık bebişim olmayacak bu çok zor olacak bana belki bi kaçgün eve dönmem toparlanınca yine sizi ziyaret edecem saolun kızlar..bana dua edin olurmu

tamam canım. dualarımız senınle. daha 28 yasındasın onunde cok uzun zaman var anne olacaksın mutlaka. opuyorum senı.

Allah yardımcın olsun güzelim inşalah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsin tekrar canım benim üzme hiç kendini Allah büyük dua et hakkında hayırlısı ne ise onu versin rabbim

esemoşum Allah yardımcın olsun. ınşalah tez zamanda her şey yoluna girer canım. Allah'a emanet ol.

kızlar ben sozun bıttıgı yerdeyım sanırım. burdayım ama yokum sankı.

esemos canım çok geçmiş olsun...........inan okurken gözlerim doldu çünkü seni çok iyi anlayabiliyorum ilk gebeliğim tıpkı senin şu an yaşadığın gibi olmuştu............kalp atışı vardı önce sonra durdu ve kürtajla aldılar..........bu ay doğmuş olacaktı yaşasaydı..........ama inan bana allah çok büyük sakın umudunu kaybetme..........herşeyde bir hayır vardır........allah yardımcın olsun ve sabır versin

canım çöok üzüldümmm 6 ay once bende kaybettım o sekılde yavrumu okadar zorkı
ALLAHIM kımseye yasatmasın çok zor
ALLAHIMen yakın zamanda hayırlı saglıklı evlat versin size insallahhh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…