2010 Ekim Anneleri

Dark bak sakın benden evel dogurma bozusuruzz:):):) saka bir yana hayırlısı canım cıkar cıkmaz muayeneden mesaj at bana tamam mı?

eheh tamam canım sizi bekleriz merak etmeyin zaten böyle giderse hiç doğuramayacağım sanırım hihihii
merak etmeee haber veririm :)))))

benim belim ara ara cok ağrıyor sanki adet olucam gibi kasıklarıma doğru böle.. ama ne nişan geldi nede ard arda oldu... yalancı sancılardan bıktımmmm:):)

benim fırlama o kadar garip hareketler yaptı ki dün gece melike, dönmemiştir inşallah korktum kız geliyor sandım valla. şimdide öyle acayip şeyler yapıyor ağrı giriyor.

Darkım rahım de kasılıyor bak yarın sende söle sanada der böle kaskatı oluyor toplanıyor biryerde gibi falan iyice garip oldu hareketler:) aman dönmesinn ama dönmez bu haftadan snra kuzum korkma..

kız yok bu bebiş bariz belli elimi koyuyorum kayıp gidiyor elimin altından balık gibi bide tek bi tarafa toplanıyo hep sağ tarafımda bacaklarınıda sokuyo boşluğuma. inşallah dönmemiştir dedigin gibi.

kızlar ben yatıyorum erken kalkçam görüşürüs kendinize cici bakın . herhangi bişi olursa yaricana msj atarım sizi haberdar eder :)

iyi geceler canımmmmmmmmmm

ay bugün doğsa ne güzel olur bugün benim doğum günüm çünkü! :)

hosgeldin pamfilya maasallah kuzuna :)

iyiki doğdun Darkımmmmmmm:):):):) sağlıklı mutlu esinle oğlusunla gecireceğin nice guzel yaslara olsun canımmm:)

hosgeldin pamfilya maasallah kuzuna :)

iyiki doğdun Darkımmmmmmm:):):):) sağlıklı mutlu esinle oğlusunla gecireceğin nice guzel yaslara olsun canımmm:)

ayyyyyyy teşekkür ederim canıım benimmm. oğluşum da bi doğsun helee allah'ın izniyleee sabırsızlanıyorum.. :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…