2010 Ekim Anneleri

minyon olacak demişti dr um bana... 3130 gram 50 cm doğmuştu.

hamişleri uyku tutmuyor dimi artık
yarasa olduk hep beraber
her yerim kaşınıyor yaaaa neden acaba

baharcım kızında çok tatlı maşallah..allah bağışlasın..maşallah iyi doğmuş..

ayy bir hayırlısıyla doğurabilseydik...neyseki çok az kaldıı

aynisi bendede olyuor bazen bir sagda toplanyior sol bos kaliyor sanki ordan cikacak gibi banada herkes erkekmi diyor korkudan her gitiigimde dr soruyordum en sonunda dur sana resmini cekim verim dedi artik kiz olcagini biliyorum ama elimde degil ya erkek dogarsa diyorum

lovelicim ben yatacm vallahi birazdan da oğlumu bekliyorum..uykusu gelmemiş hala:)))

hala isme de karar vermedik..yarın face de bi anket yapayım artık değil mi

derin geriliyo ondan olabilir... cidini nemlendir hafifler sakın kaşıma... çatlamasın..

her gün yağlanıyorum valla popom ve dizimin arkası çatladı popoyu da yağladık halbuki bir baktım harita olmuşşş ben şokkkkkeyvahedigeldismile

selin isimli öğrencilerim var yeğenimin ikinci adı uysal oluyorlar valla tanıdığım tüm selinler öyle
valla nehir de güzel diğer yeğenimin ikinci adı öğrencileerim var nehir uysal ve akıllı
meriçler pek akıllı olmuyor tanıdıklarım var yani öğrenciler ders çalışmaz işleri güçler gezmek para harcamak

hıımm oazaman seline ağırlık vereceğiz...demekkkii:)))

uysal olsun istiyorum ..kibar geldi bana ya bakalım seğişir mi*

kızlar size ben de fikrinizi sorayım biz duru da karar kıldık ama yanına 2.isim arıyoruz yooookkk sizce duru ece
duru eda nasıl??? farklı fikir varsa açığız, birde eceler ve edalar hakkında da fikir alsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…