2010 Ekim Anneleri

valla ben sasırıryorum kızlar maaşallah doğurup hemen ayaktalar hiçbir bitkinlik yok
sende hoşgeldın bu arada nasılsın nasıl gıdıyor

evet ya masallah. ben de ıyıyım napım ınternetı baglattık yenıden burdayım cok sukur. aklım hep burdaydı ve cok merak edıyordum neler konusuluyo dıye. nerdeyse doguracaz ben anca geldım.sen nasılsın nasıl gıdıyor?

hoşgeldin balum çok uzun süredir yoktun :)

bende dun doktordaydım oğluşum 3600 olmuş dr. maaşlh cok ıyı dedı ..nst biraz sancılı cıktı..bugunden ıtıbaren sancı baslarsa hemen alacak yoksa haftaya pts.alacak dr. sezeryana

az kaldı tabı doguma :) benımkıde hergun gelıyor yanıma :)

aynı sehırde olunca daha guzel tabı.

bende dun doktordaydım oğluşum 3600 olmuş dr. maaşlh cok ıyı dedı ..nst biraz sancılı cıktı..bugunden ıtıbaren sancı baslarsa hemen alacak yoksa haftaya pts.alacak dr. sezeryana

ay maşallah hakıkaten:) hadı hayırlısı. heyecan artıyo tabı gıttıkce:)

günü belli olunca güzel evet ama bi korku sardı benı nasıl olcak ameliyathane korkusu napcam bılmıyorum

korkma ya hep dıyolar ya kucagına aldıgın an tum acılarını unutursun dıye. sağlıkla alalım inş kucaklarımıza. normal dogumun oncesı zor sezaryenın sonrası.Allah hepımıze yardım etsın.

ay ne heyecanlı pikkeeeee roman okur gibi oldum vallaaaa
maşallah sana bi güzel doğurdun geldin

ana-kız ne güzelsiniz maşalllahhh sizeeee
kızın çok şeker Allahım esirgesin maşallahhhhh

günaydııın.nasılsınız kızlar..inşallah herkes iyidir.maşallah pike bebeğin de sende çok tatlısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…