gunaydın kızlar
hoşgeldiniz kızlar..bocuk de mi dogurmus yaaa :SSa.s. kızlar günaydınnnnn!
evet canim 61esra.hangi esra canım?61esra mı?
evet canım cuma saat 4 de büyük randevuuuuu :))
kiz apermil bugün degilmi senin dogum kiz??
hangi sabah olcak cnm cuma mı senin de?evet canim 61esra.
masallah canim.benimki sabah olcak ben ikinciyim benden öyne baslasi var .belki 9 gibide beni alirlar.saglicakla alalimda kucagimiza insallahh
he ya öle olcaz benim doktor beni doguramayan hastam die sevio :)doguran dogurana bı bız kaldık :)
hangi esra canım?61esra mı?
evet canım cuma saat 4 de büyük randevuuuuu :))
he ya öle olcaz benim doktor beni doguramayan hastam die sevio :)
sorma güzelim ya valla artık ben son sayıyorum cuma 4 de buluşuyoruz bebişle :))dün drlarımla görüştüm,hepsi cok eglenceli ve pozitifler,kızkıza muhabbet ede ede ameliyat yapıcaz :)) drlarımla görüşünce acayip rahatladım,artık korku gitti sadece heyecan kaldı :))eşim de dalga geciyo kısır,sarma,börek cörek de götür de gün yapın dio ameliyathanede :))ıronıccım az kaldı senın benımde haftaya persembe son 9 gun
dr um 2 de geliyo canım,baska bi hastanede daha görev yapmaya basladı...ben de 2 de orda olucam tetkiklerim ve yatısım olcak..evet en son sabah 8 de kahvaltı etmiş olcam,ameliyattan sonra da kaç saat bişi yok,sonrasında verdikleri de bisküvi ve caycanım nıye saat 4 bırakıyolar zaten ac kalcaan
kolay gelsin cnm,sen de allah a emanet ol,fazla yorma kendinikızlar ben çıkıyorum az ev işi yapayım bari:) hadi Allah a emanet olun bebişlerle birlikte görşrz
öle düşünme ya eninde sonunda dogucak,ömür boyu orda kalması mümkün değil :))ben artik umudumu kaybetim doguramayacam bebiste öyle orda kalacak hep :çok üzgünüm:
ben artik umudumu kaybetim doguramayacam bebiste öyle orda kalacak hep :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?