2010 Ekim Anneleri

kızlar merhabaaa benim bebişim bugün 10+6 oldu birazdan da doktora gidicem hem çok sevinçliyim hem de çok tırsıyorum bi aksilik varmıki diye[COLOR="DarkSlateBlueeyvahedigeldismile

korkma tatlım ya iyidir bebişin inş. gelınce bıze de haber ver.

merba kıslar bı uyku uyumusumkı sormayınn valla hep bı uyku halındeyım ya nolacak benım bu halııım

benim belli olmuyor geçen hafta hiç yoktu bu 2 gün ise çok kötü...değişken yani, kesilse de rahatlasak..

benim belli olmuyor geçen hafta hiç yoktu bu 2 gün ise çok kötü...değişken yani, kesilse de rahatlasak..

balum kıpırtı falan hissediomusun bende bişiler oluo ama sanırım bağırsaklardan gelio

balum kıpırtı falan hissediomusun bende bişiler oluo ama sanırım bağırsaklardan gelio

dun gce saat gece 1 gibi bir bas agrisi sabaha kadar ve kafamin sol tarafi burnumdan geldi. dr uma sormustum agri kesici albilirmiyim diye oda bana parasetemol icerikli minesotu 4 taneye kadar icebilirsin dedi. neyse esim nobetci eczane buldu getirdi ilaci sonra kuvete falan girdim ama hala sarhos gibiyim((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…