2010 Ekim Anneleri

ben evimi kocami birakip gidemedim vala kizlar.. cesaret edemedim.. bu duygusal karmasada kocamsiz bide kendimi daha yaklniz hissederim diyee jaldim evimde ac susuz.. dort gozle annemi bekliyorum

sana katılıyorum canım nedense kocamsız bende kendimi elsiz ayaksız hissediyorum. onu bırakıp bi yere gidemem gibi geliyo. Allahtan benim annem yakında böyle bi telaşım olmuyo.. ama ana gibisi yok yanii. bunu şimdilerde daha iyi anlıyo insan..

ben evimi kocami birakip gidemedim vala kizlar.. cesaret edemedim.. bu duygusal karmasada kocamsiz bide kendimi daha yaklniz hissederim diyee jaldim evimde ac susuz.. dort gozle annemi bekliyorum

bende hep nasıl bırakıcam kocamı dıyorum ama annemın gelme sansı yok ıkız torunlarına bakıyo ve gelın calısıyo annem bakıyo bebeklere. gelemez. bende bebek dogunca hıc gıdemem. mecbur sımdı gıdıcem. hamılelıgın sonlarında da ızın vermıyo doktor. annemı o kadar uzun zmaan gormeden de duramam yanı.

ayy varya öle son ayına doğru ucaga bınıp doguranlar ve tasaduf doktorda olur o ucaktaaa heheh

evet ya. benım ne kadar kalacagım bellı degıl belkı ben gıttıkten bısure sonra esım gelır benı almaya bıkacgunde onunla kalırız. gelırse eger 3 hafta kalıcam.

canım ben kanamlı bir gebelik geçiriyordum doktorumda dediki bişey olursa gel bende dedim nasıl anlayacagım kapalı yerde yaşıyormu yaşamıyormu.doktorumda mutlaka belirti verir dedi ya ağrın olur yada kanaman başlar dedi.içini rahahat tut.

rabbim herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah..beni de kocişime...nasıl özledim..nasıl yokluğunu hissediyorum...az önce telefonla konuştum..o da çok üzgün..rabbim hayırlısıyla bitirsin hasretlerimizi inşallah..

senın durumun cok farklı ya ben 8,5 aylık evlıyım annem hastanede yattıgında ayrı kaldım esımden. hastanede kaldım sonrada annemde kaldım annem burdaydı o zmaan. 3 gun ayrı kaldık dıye ne haldeydım aman Allahım. Alah yardımcın olsun. ne zmaan bıtıyo hasretlık?

tatlm hasretlik ne zaman bitiyor hiç belli değil...bu ay sonunda sözleşmesi var eşimin..bizi de libyaya alırsa şirket kabul edecek eşim..olmazsa imzalamayacak..bir de yine libya da başka bir şirketten teklif almış..onlar aileyi de kabul ediyor..herşey önümüzdeki ay netleşir rabbim nasip ederse..hepimiz için hayırlısı bakalım..allah razı olsun senden de..opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

pınarcım senın eşin nerdeki
eşim libyada çalışıyor bitnm..3 ayda bir 12 gün geliyor evimize..en son sömestre de gelmişti..şimdi mayıs gibi gelecek yeniden nasipse..senağlama

balum yaa sendemı saclarım bı ara sarıydı o zamn cok benzetıolardı ben onun gıbı cırkınmıyım:)))))klava:

cok zor.. allah kolaylik versin canim benim.. bir an once her turlu dileginiz kabul olsun nsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…