ben evimi kocami birakip gidemedim vala kizlar.. cesaret edemedim.. bu duygusal karmasada kocamsiz bide kendimi daha yaklniz hissederim diyee jaldim evimde ac susuz.. dort gozle annemi bekliyorum
ben evimi kocami birakip gidemedim vala kizlar.. cesaret edemedim.. bu duygusal karmasada kocamsiz bide kendimi daha yaklniz hissederim diyee jaldim evimde ac susuz.. dort gozle annemi bekliyorum
ayy varya öle son ayına doğru ucaga bınıp doguranlar ve tasaduf doktorda olur o ucaktaaa heheh
slm kızlar ben geldim nabersiniz.
arkadaşlar ben durup dururken endişeye kapıldım bebegın saglıklı sekılde gelısımını devam ettırdıgını nasıl anlarız daha doktora gıtmemıze var ıcımı boyle bı endıse kapladı ... Herhangı bı kanama sancı karın agrısı vs bıseyım yok hersey normal mıdır kı bu nasıl anlasılır kıı =((((
slm kızlar ben geldim nabersiniz.
rabbim herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah..beni de kocişime...nasıl özledim..nasıl yokluğunu hissediyorum...az önce telefonla konuştum..o da çok üzgün..rabbim hayırlısıyla bitirsin hasretlerimizi inşallah..
pınarcım senın eşin nerdeki
tatlm hasretlik ne zaman bitiyor hiç belli değil...bu ay sonunda sözleşmesi var eşimin..bizi de libyaya alırsa şirket kabul edecek eşim..olmazsa imzalamayacak..bir de yine libya da başka bir şirketten teklif almış..onlar aileyi de kabul ediyor..herşey önümüzdeki ay netleşir rabbim nasip ederse..hepimiz için hayırlısı bakalım..allah razı olsun senden de..opuyorumnanaktansenın durumun cok farklı ya ben 8,5 aylık evlıyım annem hastanede yattıgında ayrı kaldım esımden. hastanede kaldım sonrada annemde kaldım annem burdaydı o zmaan. 3 gun ayrı kaldık dıye ne haldeydım aman Allahım. Alah yardımcın olsun. ne zmaan bıtıyo hasretlık?
opuyorumnanaktan
eşim libyada çalışıyor bitnm..3 ayda bir 12 gün geliyor evimize..en son sömestre de gelmişti..şimdi mayıs gibi gelecek yeniden nasipse..senağlamapınarcım senın eşin nerdeki
pınarcım allah kavustursun canım..
tatlm hasretlik ne zaman bitiyor hiç belli değil...bu ay sonunda sözleşmesi var eşimin..bizi de libyaya alırsa şirket kabul edecek eşim..olmazsa imzalamayacak..bir de yine libya da başka bir şirketten teklif almış..onlar aileyi de kabul ediyor..herşey önümüzdeki ay netleşir rabbim nasip ederse..hepimiz için hayırlısı bakalım..allah razı olsun senden de..opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
eşim libyada çalışıyor bitnm..3 ayda bir 12 gün geliyor evimize..en son sömestre de gelmişti..şimdi mayıs gibi gelecek yeniden nasipse..senağlama
balum yaa sendemı saclarım bı ara sarıydı o zamn cok benzetıolardı ben onun gıbı cırkınmıyım:)))))klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?