2010 Ekim Anneleri

artık vajınal bakmaz. arkadasın baska doktora gıdıyo dımı. doktora gore de degısıyo bazı doktorlar vajınal bakmak ıstemeyebılıyo.

bana da ikisinde de vajinaldan baktı insan cok garip oluyor kadın olmasına rağmen utanıyor kaydirigubbakcemile3 insallah bu gittigim de karnımdan bakar artık 10haftalık olcak bakar herhalde dimi kaydirigubbakcemile3

bana da ikisinde de vajinaldan baktı insan cok garip oluyor kadın olmasına rağmen utanıyor kaydirigubbakcemile3 insallah bu gittigim de karnımdan bakar artık 10haftalık olcak bakar herhalde dimi kaydirigubbakcemile3

7.haftadan sora bakmazlar vajinal batın olarak görünüyo çünkü siz istemedikten sora bakmıyolar

7.haftadan sora bakmazlar vajinal batın olarak görünüyo çünkü siz istemedikten sora bakmıyolar

selam arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim azönce doktordn geldim doktor göbek fıtığı olabilir bebekde dedi gerekli açıklama yapğtı bi risk olmayabilirmiş ama daha erkenmiş 2 hafta sonra yine bakalım dedi bu konuda bilgisi oln varmı acaba???

ben bugun çok şükür iyiyim ilk defa güzel yemek yıyebıldım sureklı canım su ıcmek ıstıyorrr :)))

10 haftalık bebek de nasıl göbek fıtıgı olabılırmıs yanı bunu nasıl gormus mınıcık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…