:Saruboceq:
benim meleklerimde 2 taneymiş cnmcmkaydirigubbakcemile2Alahıma şükürler olsun Allahım dualarımı kabul etti sonuna kadar inş.hepimizz:Saruboceq:
10 haftalık bebek de nasıl göbek fıtıgı olabılırmıs yanı bunu nasıl gormus mınıcık daha
yaaa bilmiyorum arkadaşım da morlim bozuldu walla inşallah bişey çıkmaz senin ne kadarlık???mirmirmirmir
kızlar moralım bozuldu ya bı kac gundur gıremıyodum topıge esemosun hberını okudum ılk defa gozyaslarımı tutamadım ben normalde hıc aglayamazdım sımdı kendımı durduramıyorum rabbım sabır versın kımseye yasatmasın
inşallah bir sorun yoktur..........ben aynı test için yarın tekrar kan vericem............böyle şeyler moralimi çok bozuyor yaa..........birde geçmişi okudum da bugün doktor bana önce göbekten baktı olmadı sonra vajinal baktı bende anlamadım neden acaba
inşallah bir sorun yoktur..........ben aynı test için yarın tekrar kan vericem............böyle şeyler moralimi çok bozuyor yaa..........birde geçmişi okudum da bugün doktor bana önce göbekten baktı olmadı sonra vajinal baktı bende anlamadım neden acaba
ayyy maşşaallaahh allah tamamına erdirsiinn 8 haftalıkken hangi test bu??
anlamadım bende ama böyle bir ihtimal olabilir mi sonuçta 7 haftalıkken bile daha önce göbekten gözükmüştü...........belki de doktor kolay yöntem seçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?