2010 Ekim Anneleri

selam arkadaşlar bugün tam 10+1 günlük olmuş bebeğim......hala sattan 1 hafta kadar gerideyiz.......inşallah bir problem yoktur...........haftaya ense kalınlığı ve ikili test için gidicez ama ben çok korkuyorum hayırlısı olur umarım

bu arada sizin test sonuçlarınızda CMV değeri vardır mutlaka kaç çıktı? benim bu virüse karşı bağışıklığım varmış..........daha önce geçirmişim ama geçirmeyenler için tehlikeli olabiliyormuş........yaptırmadıysanız mutlaka yaptırın

inşallah bir sorun yoktur..........ben aynı test için yarın tekrar kan vericem............böyle şeyler moralimi çok bozuyor yaa..........birde geçmişi okudum da bugün doktor bana önce göbekten baktı olmadı sonra vajinal baktı bende anlamadım neden acaba

kızlar moralım bozuldu ya bı kac gundur gıremıyodum topıge esemosun hberını okudum ılk defa gozyaslarımı tutamadım ben normalde hıc aglayamazdım sımdı kendımı durduramıyorum rabbım sabır versın kımseye yasatmasın

amin canım inş. elektrıklerınız yıne kesılıyo mu?

bozma moralını canımm
nıye oyle baktı bebişimi göremedi

daha ıyı gormek ıcındır canım. fıtık mı var dıyodun. eger fıtıktan suphelendıyse karından bakarken dusuncesını netlestırmek ıcın de alttan bakmıstır. alttan bakınca daha net gozukuo ya.

anlamadım bende ama böyle bir ihtimal olabilir mi sonuçta 7 haftalıkken bile daha önce göbekten gözükmüştü...........belki de doktor kolay yöntem seçti

anlamadım bende ama böyle bir ihtimal olabilir mi sonuçta 7 haftalıkken bile daha önce göbekten gözükmüştü...........belki de doktor kolay yöntem seçti

olabılır canım sorsaydın keske ıcın rahat ederdı. ama sorun olsaydı emın ol soylerdı uzme kendını bos yere sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…