2010 Ekim Anneleri

sat tarihinden önde gidende geri gelen de çok büyük fark olmadığı sürece normal kabul ediliyor..........1-2 hafta çok değil zaten.........olabilir yani burda bu durumu yaşayan arkadaşlarda vardır mutlaka...........benim de 1 hafta geriden geliyor..........sonraları düzeliyormuş

Slm hamısler
doktora gıtcek arkadaslardan haber geldımı kızlar???

Benımde teyze oglu beyın kanaması gecırmıs 26 yasında bırden sÖyledı teyzem cok kÖtÜ olduk hıckırıklara boguldum.rabbım sıfa versın.hıc ıyı degılım

feyzacım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşş
ben haftaya giderim dr a umarım herşey yolundadır

Nesemese sükür canım hersey güzel cıkmıs
ben seslı duymamıstım kap atısnı daha kücüktü ve tek pomba atıyordu daha kalp
ınsallah pazartesı konturolüm heyecanla beklıyorum.

Gökce rana aynı gıdıyoruz senınle canım.belkı benım doktor cınsıyetını bıle söyler
senınkı satla uyumlumu?

feyzacım çok geçmiş olsun. ya kızlar cnm tost istedi eşimde yaptırdı geldi ama mayonez koymuşlar cnm çok çektiği için yedim bişi olmas dime yaaaa

olmaz kız çok sık yeme ama faydası yok ececim ondan panik olma arkadaşım

yok cnm mayonez hiç yemiom hamile oldumu öğrendiğimden beri eşimede söyledim ama
unutmuş heralde yaptırıken. çoğu zarar dime bişi olmaz ay ne zormuş her yediğimi on kere düşünüp yiyom.

selam kızlar sabah kalkar kalkmaz dr.umu aradım. dünki pembe akıntıdan dolayı... hemen gel dedi...gittim ve rahim ağzında 2cm uzunluğunda bir polip warmış... ara ara kanama yaparmış hiç sorun çıkaracak bişey değil dedi. ilişkiyi yasakladı ki kanama olmasın 3 ay bitene kadar, korkma sen dedi...4. aydada ufak bi operasyonla alırım ben onu dedi...

geçmiş olsun cnm. dikkat et şükür doktorun sorun çıkaracak bişi değil demiş ama sen genede dikkat et kendine. ben hiç iş yapmıom

geçmiş olsun cnm. dikkat et şükür doktorun sorun çıkaracak bişi değil demiş ama sen genede dikkat et kendine. ben hiç iş yapmıom

zaten hemen sordu iş yaptın mı ,düştün mü? ağrın sancın var mı?? allahatan içim rahat bişey yapmadım biliyorum...zaten bakıncada gördü hemen kocaman polipimi :))))

:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…