tutkular merak etme kalabalık olunca oluo öle bide birbiriyle sürekli konuşanlar birbirine kaptırıolar. bizde balumla kaptırıoz mesela. günlerimiz yakın olunca birbirimizi takip edioz.
en önce ben doğurucam hehehehe
sizden önce kastettım hehehehe
yarısa devam mı kız:):) bakalım kım once doguruyoooo:):) ıkımızınde suankı tarıh 20.10.2010
bozma moralını canımm
nıye oyle baktı bebişimi göremedi
olabılır canım sorsaydın keske ıcın rahat ederdı. ama sorun olsaydı emın ol soylerdı uzme kendını bos yere sakın.[/QUOT
sordum sormazmıyım bana ne dese beğenirsiniz? göbeğimde aşırı yağ varmış ondan görememiş........böyle saçma bir cevap olabilir mi?....... o kadar korktumki bir sorun var sandım sonra kalp atışlarını görünce içim rahat etti.......birde testler iyi çıkarsa inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
devam devam. ah ah bir gelsek o güne sağ salim.
olabılır canım sorsaydın keske ıcın rahat ederdı. ama sorun olsaydı emın ol soylerdı uzme kendını bos yere sakın.[/QUOT
sordum sormazmıyım bana ne dese beğenirsiniz? göbeğimde aşırı yağ varmış ondan görememiş........böyle saçma bir cevap olabilir mi?....... o kadar korktumki bir sorun var sandım sonra kalp atışlarını görünce içim rahat etti.......birde testler iyi çıkarsa inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
hakkaten ya cevaba bak. kadın mı doktorun?
bana hep karından bakıldı hıc alttan bakmdı doktor
ınsallah ıyı cıkar canım testler bende carsamba alıcam sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?