Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iiyiz canımmm saolasın evet bak sabahlıkta çok lazım mümkünse kalın polar sabahlıklar çok sıcacık tutuo
hepınıze ıyı gunler ekımın guzel annelerı ve gebeleri artık bende annelıge terfı ettım rabbım dıger hamılelerın basına sunı sancı ıle aksam uzerı 5,40 ta 3700 gr 50 cm oglumu normal dogum yaptım sımdı ıyız normal dogum zor ama ertesı gun hıcbısıyınız kalmıyo
kizlar benim kiz cok gazli ya korktugum basima geldi
gece hic uyumadi karnimda yatirdim.simdide dalip dalip kalkiyor kas kati kesiliyor
siz neler yapiyorsunuz gaz sancisi ceken bebeginize??
selam kıslar doktordan gelıyorum tansıyonum yukseldı bırden doktorda sanırım heyecandan
yarın sabah 8.30 spinal sezeryanle ogluma kavusucam Allahım nasıp ederse cok heyecanlıyım:asigim:
hepınıze ıyı gunler ekımın guzel annelerı ve gebeleri artık bende annelıge terfı ettım rabbım dıger hamılelerın basına sunı sancı ıle aksam uzerı 5,40 ta 3700 gr 50 cm oglumu normal dogum yaptım sımdı ıyız normal dogum zor ama ertesı gun hıcbısıyınız kalmıyo
dogumu yapıcagım hastane odaları felaket sıcak ya nst ye gırınce ter dokuyorum valla :)))
melisciğim hadi gözün aydın hakkında hayırlısı olsun inş..
inş sağ salim bebişine kavuşursun canım..
çatı muayenesinde tırsıyorum diyordun yaptı mı
maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inş...
darıısı başımıza
evet canım benim hastanede öleydi bide emzirirken serumlardan çok terliosun ama eve çıkınca çok lazım oluo
ayy hadi gözün aydın meliscim..artık seni, de bekliyoruz ekim bebekleri büyürken topiğine:))selam kıslar doktordan gelıyorum tansıyonum yukseldı bırden doktorda sanırım heyecandan
yarın sabah 8.30 spinal sezeryanle ogluma kavusucam Allahım nasıp ederse cok heyecanlıyım:asigim:
maşallah bebiş...ohh ne güzel yapmışsın...doğum zor evet candan can ayrılıyor ama sonrası rahat...artık bebekler büyürken topiğinde paylaşırız herşeyi..hepınıze ıyı gunler ekımın guzel annelerı ve gebeleri artık bende annelıge terfı ettım rabbım dıger hamılelerın basına sunı sancı ıle aksam uzerı 5,40 ta 3700 gr 50 cm oglumu normal dogum yaptım sımdı ıyız normal dogum zor ama ertesı gun hıcbısıyınız kalmıyo
kızlar duduyu aradım sabah annesiyle konuştum..10 gibi doğumhaneye almışlardı açılma hala 4cmmiş..sanırım suni sancı verecekler...az önce aradım meşgule verdiler..demekki yoğunlar...doğmuş olabilir hadi inşallah...
melisim hadii hayırlısııııııı yarın kavuşuyorsunn bebişeeeeeee :)))selam kıslar doktordan gelıyorum tansıyonum yukseldı bırden doktorda sanırım heyecandan
kizlar benim kiz cok gazli ya korktugum basima geldi
gece hic uyumadi karnimda yatirdim.simdide dalip dalip kalkiyor kas kati kesiliyor
siz neler yapiyorsunuz gaz sancisi ceken bebeginize??
ayy hadi gözün aydın meliscim..artık seni, de bekliyoruz ekim bebekleri büyürken topiğine:))
maşallah bebiş...ohh ne güzel yapmışsın...doğum zor evet candan can ayrılıyor ama sonrası rahat...artık bebekler büyürken topiğinde paylaşırız herşeyi..
hala doğurmamış..eşi aradı şimdi beni...açılma çok yavaşmış...dua edin kızlar...garibim 3 gündür hastane de...
melisim hadii hayırlısııııııı yarın kavuşuyorsunn bebişeeeeeee :)))
FEYZAM ALLAH allah yardımcın olsunn..Benimde dr son 2 aydır gazlı olucagını söyledi bebeşin...anne karnınında şimdiden baloncukları var yavrumundr inşallahh olmaz uğraştırmaz sizi dedi
![]()