kızlar bi ben mi varım hamiş...:uhm:
senin de çok az kalmış kuzum, rüya 4 gün kala gelmişti..
hakkınızda hayırlısı..
platin, ticker ben de istiyorum daha önce yapmıştım hamilelik için ama unutmuşum yapamadım nasıl oluyodu yaaa??
amin canım hayırlısı....
senin kuzu nasıl?
selam kızlar benm kız mışıl mışıl uyuyo gece uyumuyo gündüz ve bu saatlerde deliksiz uyuyo kerata
uyanınca bıcı bıcı yaptırcaz uyusun diye
selam canım..
yerim ben onun bıcı bıcısını..
damadınız geldi bu arada, ayın 21inde.. annesine çok çektirmiş doğumda, kızcağız hala hastanede yatıyor(
hadi ya neden yatıyoki ne olmuş geçmiş olsun
dilserr komşuuuummm nasılsın???
bi ara görüşelim kızzz
selam kızlar benm kız mışıl mışıl uyuyo gece uyumuyo gündüz ve bu saatlerde deliksiz uyuyo kerata
uyanınca bıcı bıcı yaptırcaz uyusun diye
doğum yapmayanları korkutmak istemiyorum ama doğumda biraz sıkıntı olmuş, dikişi çok fazlaymış, idrarını da daha bugün normal yoldan yapmaya başlamış yavrum.. ona rağmen anneme telefonda bir anne deyişi vardı ki heyecanlı heyecanlı anlatamam.. kardeşim de perişan olmuş telaştan yavrum.. aklımız onlarda kaldı..
kızlar ben biraz annemle ilgilenip geleyim, çok yalnız kaldı..
öpüyorum hepinizi..
geçmiş olsun cnm yaadoğum yapmayanları korkutmak istemiyorum ama doğumda biraz sıkıntı olmuş, dikişi çok fazlaymış, idrarını da daha bugün normal yoldan yapmaya başlamış yavrum.. ona rağmen anneme telefonda bir anne deyişi vardı ki heyecanlı heyecanlı anlatamam.. kardeşim de perişan olmuş telaştan yavrum.. aklımız onlarda kaldı..
kızlar ben biraz annemle ilgilenip geleyim, çok yalnız kaldı..
öpüyorum hepinizi..
alkslm canım..
ohhhhhhh sıhhatler olsun şimdiden
bizim yerimizede kokla miss gibi annesi....
ah kıyamam yaa. hamileler var aramızda daha ayrıntılı anlat sonra. geçmiş olsun.
ecrin bu şey gibi oldu aramızda kız var konuşmayalım...:sm_cool:ben okumadım zaten etkilenmiyeyim diye
bana ii şeyler anlatın...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?