2010 Ekim Anneleri

platin, ticker ben de istiyorum daha önce yapmıştım hamilelik için ama unutmuşum yapamadım nasıl oluyodu yaaa??

selam kızlar benm kız mışıl mışıl uyuyo gece uyumuyo gündüz ve bu saatlerde deliksiz uyuyo kerata
uyanınca bıcı bıcı yaptırcaz uyusun diye

selam kızlar benm kız mışıl mışıl uyuyo gece uyumuyo gündüz ve bu saatlerde deliksiz uyuyo kerata

selam canım..
yerim ben onun bıcı bıcısını..

damadınız geldi bu arada, ayın 21inde.. annesine çok çektirmiş doğumda, kızcağız hala hastanede yatıyor (

selam canım..
yerim ben onun bıcı bıcısını..

damadınız geldi bu arada, ayın 21inde.. annesine çok çektirmiş doğumda, kızcağız hala hastanede yatıyor (

hadi ya neden yatıyoki ne olmuş geçmiş olsun

dilserr komşuuuummm nasılsın???
bi ara görüşelim kızzz

hadi ya neden yatıyoki ne olmuş geçmiş olsun

dilserr komşuuuummm nasılsın???
bi ara görüşelim kızzz

doğum yapmayanları korkutmak istemiyorum ama doğumda biraz sıkıntı olmuş, dikişi çok fazlaymış, idrarını da daha bugün normal yoldan yapmaya başlamış yavrum.. ona rağmen anneme telefonda bir anne deyişi vardı ki heyecanlı heyecanlı anlatamam.. kardeşim de perişan olmuş telaştan yavrum.. aklımız onlarda kaldı..

kızlar ben biraz annemle ilgilenip geleyim, çok yalnız kaldı..
öpüyorum hepinizi..

alkslm canım..
ohhhhhhh sıhhatler olsun şimdiden
bizim yerimizede kokla miss gibi annesi....

ah kıyamam yaa. hamileler var aramızda daha ayrıntılı anlat sonra. geçmiş olsun.

geçmiş olsun cnm yaa
rabbim şifa versin
görüşürüz cnm

alkslm canım..
ohhhhhhh sıhhatler olsun şimdiden
bizim yerimizede kokla miss gibi annesi....

tmm cnm koklarım ama uyanmıyokiii
ahhhh ahhh gecede böyle uyusaaaaaaa :umursamaz:

ecrin bu şey gibi oldu aramızda kız var konuşmayalım...:sm_cool:ben okumadım zaten etkilenmiyeyim diye
bana ii şeyler anlatın...:CüvCüv:

haha evet ya öle oldu. kociş film izlio kızım bircem yastıkta yüzüstü yatıodu demin kaldırdım yatana yatırdım 5 dak sona uyandı şimdi gene yastığa yüzüstü yatırıdm deminden beri sesi çıkmıo. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…