2010 Ekim Anneleri

nabersınız kızlar ay dun abna 5 posta mısafır geldıı ay ayakata duracak halım yok zaten gece uykusuzlukkkk

hioc sor,a sirt misafir yüztünden admamla iki haftadir küstüm.
ben hastaneden ciktim .ertesi güne arap kadinlara randevu vermis.tanimam etmem.daha ayakda duramiyorum birde yanlizim.bebek görceklermis.hic mi düsünmüyorsun diyorum.ne olmus.bir cay bir kek yap ver diyor.hadi aradan zaman gecse neyse.
bugün geliyor baska arkads zar zorev temizligi ettim.ikram hazirladim.aksilik kizda hic uyumadi bugünnnnn.

bizimki de aynı tatlım, özellikle geceleri hiç yatmak istemiyor yatağında..

slm kızlarrrr napıonuzzz bugün 9 günlük oldukkk göbeğimiz düştü teyzelerii

Hayırlı olsun canım.. yaptınız mı banyonuzu?

ben geldim.kızım gece hiiiiç uyumadı sabaha karşı uyudu geri 7buçukta uyandı sürekli emmek istiyor yatağına koyunca uyanıyo memeyi bıakına uyanıyo ağlıyo saat 9du artık isyan ettm resmen eşimi uyandırdım kalk ilgilen diye snra bi gzl uyudum 11 e kadar
bi uyandımki bizimk hala uyanık eşim beşiği sallıyo snra aldım yanıma emzirdim saat 1 e kadar uyuduk
şimdide uyuyo gece gene uyutmuycak biizi kesin

hg. bende şimdi girdim.
of bu çocuğun gazı öldürcek. gece 3 e kadar gram uyumuyo :S

ee rahat battı bize müstehaptır

aynen canım :S gece nöbetteyiz :1closedeyes:

bugun walla kendi kendime dedim ne güzel gezip tozuoduk. ne gerek vardı şimdi kociş bi kızdı bi kızdı saçmalama diyi

ben hep diyom bunu :) benim kociş çok istemişti çocuk olsun diye :)

ama bizim 4 sene oldu evleneli, artık zamanı gelmiş sayılır di mi :) gerçi doyamadım gezmeyeeee ben

artık yorgunluktan giremıyorum kı gece uyuma gunduzde uykum gelmez

ben hep diyom bunu :) benim kociş çok istemişti çocuk olsun diye :)

ama bizim 4 sene oldu evleneli, artık zamanı gelmiş sayılır di mi :) gerçi doyamadım gezmeyeeee ben

bizim 2 yıl bitti hatta düğünümüz 11-12 ekimdi ben 11 ekimde doğurdum. erkke kardeşim formulu ne bizede söle dio nasıl denk getirdin dio haha sizin zamanı gelmiş cnm. bizdede çocuğu ben istedim hep. :teytey:

ay benim kız yüzüstü uyumak istiomuş sert yüksek bi yastığa yüzüstü yatırdım mışıl mışıl uyuyo maşallah gözüm üzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…