nabersınız kızlar ay dun abna 5 posta mısafır geldıı ay ayakata duracak halım yok zaten gece uykusuzlukkkk
selam kizlar kizim saat 11 de uyandi sabah ve 15 kadar his uyumadi.hep kucagimda kalip emmek istiyor ac oldugu icin degil.agzini doldurup sütüde geri tükürüyor.yarim saat uyudu 15 de geri uyandii.bir yeri agrisa aglar aglamiyorda.sizinkiler nasul onlarinda böyle uzun süe uyanik kalma oldumu
slm kızlarrrr napıonuzzz bugün 9 günlük oldukkk göbeğimiz düştü teyzelerii
ben geldim huhu
hg. bende şimdi girdim.
of bu çocuğun gazı öldürcek. gece 3 e kadar gram uyumuyo :S
ben geldim.kızım gece hiiiiç uyumadı sabaha karşı uyudu geri 7buçukta uyandı sürekli emmek istiyor yatağına koyunca uyanıyo memeyi bıakına uyanıyo ağlıyo saat 9du artık isyan ettm resmen eşimi uyandırdım kalk ilgilen diye snra bi gzl uyudum 11 e kadar
bi uyandımki bizimk hala uyanık eşim beşiği sallıyo snra aldım yanıma emzirdim saat 1 e kadar uyuduk
şimdide uyuyo gece gene uyutmuycak biizi kesin
ben geldim.kızım gece hiiiiç uyumadı sabaha karşı uyudu geri 7buçukta uyandı sürekli emmek istiyor yatağına koyunca uyanıyo memeyi bıakına uyanıyo ağlıyo saat 9du artık isyan ettm resmen eşimi uyandırdım kalk ilgilen diye snra bi gzl uyudum 11 e kadar
bi uyandımki bizimk hala uyanık eşim beşiği sallıyo snra aldım yanıma emzirdim saat 1 e kadar uyuduk
şimdide uyuyo gece gene uyutmuycak biizi kesin
ee rahat battı bize müstehaptır
bugun walla kendi kendime dedim ne güzel gezip tozuoduk. ne gerek vardı şimdikociş bi kızdı bi kızdı saçmalama diyi
artık yorgunluktan giremıyorum kı gece uyuma gunduzde uykum gelmez
ben hep diyom bunu :) benim kociş çok istemişti çocuk olsun diye :)
ama bizim 4 sene oldu evleneli, artık zamanı gelmiş sayılır di mi :) gerçi doyamadım gezmeyeeee ben
herkese selam...
ay benim kız yüzüstü uyumak istiomuş sert yüksek bi yastığa yüzüstü yatırdım mışıl mışıl uyuyomaşallah gözüm üzerinde.
herkese selam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?