2010 Ekim Anneleri

hoşbulduk :)) 6 haftalıkken gittim ben doktora şimdi 11+2 deyim haftaya gidecem kısmetse doktora sizce 11 haftalıkken hissedelirmi?...

peki pamfilyacigim sen ne yapcaksin bu sivilcelerini sende krem sur diyecem ama dogru mu olurbilmem.
bende 2 tane sivilce ciktibiri tam burnumun kosesinde digeride alnimin tamortasinda ama onemsemiyorum:)

hoşbulduk :)) 6 haftalıkken gittim ben doktora şimdi 11+2 deyim haftaya gidecem kısmetse doktora sizce 11 haftalıkken hissedelirmi?...

6 haftalıkken duymadınmı pıt pıtları
11 haftaya kadar nasıl dayandın canımyaa ben 1 hafta once gordum duramıyorum gormek ıstıyorum kutluyorum senı valla
yok canım hıssedılmez 15. 16.haftalarda hıssetmeye baslarsın

peki pamfilyacigim sen ne yapcaksin bu sivilcelerini sende krem sur diyecem ama dogru mu olurbilmem.
bende 2 tane sivilce ciktibiri tam burnumun kosesinde digeride alnimin tamortasinda ama onemsemiyorum:)

yok ya aslinda haklisiniz sonucta bisey sormamisim ki ama bugun benim ruh halim pek iyi diil gereksiz seylere tepkiler veriyorum insallah gecer yoksa hepinizin ne kadar iyi niyetli oldugunu biliyorum arkadasim:)

ayy bir dk ben pıtpıtları yanlış anlamışım :)) ayy nasıl gülüyorum kendime ben kalp atışını duydum gördüm ben pıtpıtı şey sandım yani içinizde pıtpıt hissediyosunuz sandım :)) bende hep görmek istiyorum hele bu hafta bitmek bilmiyo 12 haftalık olunca gidecem belki cinsiyetide söyler umuduyla ama bakalım sizin kaç aylık kızlar...

yok ya aslinda haklisiniz sonucta bisey sormamisim ki ama bugun benim ruh halim pek iyi diil gereksiz seylere tepkiler veriyorum insallah gecer yoksa hepinizin ne kadar iyi niyetli oldugunu biliyorum arkadasim:)

canim benim olur boyle seyler uzme sen tatli caninia.s.
yazilar bazen ayni anda gonderilince gozden kacabiliyorlar.bazende sayfa atlanincada olabiliyor bu durum. onemli degil .
canin sykiilmasin bosyere:lepi:
sivilce meseleside ergenligi yeniden yasiyoruz gibi istekaydirigubbakcemile3

:lepi: :lepi: :lepi:

:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay sende beni guldurdun cok yasa emi. daha bu haftalarda o senin sandigin pit pitlari henuzben hissetmedim:):)
senin son adet tarihin neydi canim?
cogu arkdasimizin cizelgesi var bak altta gorurusun kac haftalik olduklarini.
ben 10uncu haftaya girdim cok sukur

gülün gülün bakalım :)) ya napiim hani diyolar ya ilk zaman pıt pıt hissedersin konu komşu öle dedi ben de şey sandım işte :))) benim sat 27 aralık ...

balum bugun erken çıkmış yaa hayret:))

evet genelde oda online oluyordubu saatlerde.
biri beni cikarsa dukkani ben kapaticam galiba bu gece sabahtan beri yaziyomkaydirigubbakcemile3
eee ne yapim kocamin sucu valla bilgisyaari tvye bagladi karsimda kocaman ekran kadinlarkulubu sayfasi tv izler gibi laptoptan yaziyorum bugidisle herkes yatana dek bende buradan cikamam.

bide şey dicem kızlar bende o çizelgede yer almak istiyorum ne yapmam gerekiyo gerçi pekte çözemedim bu sitede herşeyi

bide şey dicem kızlar bende o çizelgede yer almak istiyorum ne yapmam gerekiyo gerçi pekte çözemedim bu sitede herşeyi

o liste icin nevyas isimli arkadasa msj atman gerekiyor.
bilgilerinivericen.
yas
kilo
son adet t. vs.
ama sen yeni uye oldun msj atamayabilirsin.profiline git msj birak bilgilerini oda seni musait oldugu zaman ekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…