evet gordum ama bırsey sormamısınkı ben oluyor yazdım sende yazmısın
hoşbulduk :)) 6 haftalıkken gittim ben doktora şimdi 11+2 deyim haftaya gidecem kısmetse doktora sizce 11 haftalıkken hissedelirmi?...
hoşbulduk :)) 6 haftalıkken gittim ben doktora şimdi 11+2 deyim haftaya gidecem kısmetse doktora sizce 11 haftalıkken hissedelirmi?...
peki pamfilyacigim sen ne yapcaksin bu sivilcelerini sende krem sur diyecem ama dogru mu olurbilmem.
bende 2 tane sivilce ciktibiri tam burnumun kosesinde digeride alnimin tamortasinda ama onemsemiyorum:)
yok ya aslinda haklisiniz sonucta bisey sormamisim ki ama bugun benim ruh halim pek iyi diil gereksiz seylere tepkiler veriyorum insallah gecer yoksa hepinizin ne kadar iyi niyetli oldugunu biliyorum arkadasim:)
canim benim olur boyle seyler uzme sen tatli caninia.s.
yazilar bazen ayni anda gonderilince gozden kacabiliyorlar.bazende sayfa atlanincada olabiliyor bu durum. onemli degil .
canin sykiilmasin bosyere:lepi:
sivilce meseleside ergenligi yeniden yasiyoruz gibi istekaydirigubbakcemile3
ayy bir dk ben pıtpıtları yanlış anlamışım :)) ayy nasıl gülüyorum kendime ben kalp atışını duydum gördüm ben pıtpıtı şey sandım yani içinizde pıtpıt hissediyosunuz sandım :)) bende hep görmek istiyorum hele bu hafta bitmek bilmiyo 12 haftalık olunca gidecem belki cinsiyetide söyler umuduyla ama bakalım sizin kaç aylık kızlar...
ayy bir dk ben pıtpıtları yanlış anlamışım :)) ayy nasıl gülüyorum kendime ben kalp atışını duydum gördüm ben pıtpıtı şey sandım yani içinizde pıtpıt hissediyosunuz sandım :)) bende hep görmek istiyorum hele bu hafta bitmek bilmiyo 12 haftalık olunca gidecem belki cinsiyetide söyler umuduyla ama bakalım sizin kaç aylık kızlar...
balum bugun erken çıkmış yaa hayret:))
bide şey dicem kızlar bende o çizelgede yer almak istiyorum ne yapmam gerekiyo gerçi pekte çözemedim bu sitede herşeyi
gülün gülün bakalım :)) ya napiim hani diyolar ya ilk zaman pıt pıt hissedersin konu komşu öle dedi ben de şey sandım işte :))) benim sat 27 aralık ...
sekerligine gulduk ayrica ben bu siteye ilk girdigimde 5+10 gunluk yazdim. dusunebiliyomusun puhahhahah seninkinden de komik:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?