hosbulduk canim ikizciklerin napiyolar sev benim icin karnini hehheheh:)
gözü naydin canim sen bebegini gördün ya pis doktor nasil olsa bir daha görmüyceksin:)BEN GELDİM CANLARM.....çok moralim bozuldu aslında...salağın tekiydi doktorum...ukala ukala hareket etti..vaginal ultrasonu yaptıramadığımı söyleyince bir ters tavırlar sergiledi ki anlatamam...ama yine de herşeye rağmen güzel olan bir şey vardı...
o da neydi biliyormusunuz..keseyi ve kalp atışını gördüm...hihoyyyt 7+5 mişm... işte böyle...şimdi bir hocadan randevu bulmaya çalışacağım en kısa zamanda hocaya gideceğim inşallah..:Saruboceq:
valla sütü sade icemezsem nesquik katiyorum zarar edermi bilmiyorum onudayumurta ben yıyodum da bıktım yıyemıyom bıkacgundursutu de sevmıyom fazla ıcemıyom. ama sabahları bı kıbrıt kutusu peynır ozellıklede kaar peynırı 3 bardak sut yerıne gecıyomus:) yıyom ben de:)
yatıyordum aniden oldu anlamadım boynuma kadar vuruyor:gitme:
kizlarr ben hareketlerini hissediyorum 9 haftaya girince tek tük dü
ama 10 haftaya girince hele bugün sabahdan beri durmadi yeni kesildi
sizde de oluyor mu benim haftam dakiler.ben iyi dinlerim vücüdümü
gözü naydin canim sen bebegini gördün ya pis doktor nasil olsa bir daha görmüyceksin:)
ne güzel hersey yolunca sükür.valla doktor cok önemli ben bile kendimi bu gavur memlekette sansli hissediyorum doktoarum süper ve türk her detayini ince ayrintiya kadar anlatir,.
valla sütü sade icemezsem nesquik katiyorum zarar edermi bilmiyorum onuda
yumurta hergün yiyorum biktim ama katlaniyoroum
beyaz peynir de mutlak oluyor.anam bir de koyun yogurduna düsütm onu yiyorum bilmem iyi bilmem kötü
cerezimide hic birakmiyorum ceviz bedem findik üclüsü:)
canim fazla oturma pc karsinda fala nben uzun oturursan agri baslyior.sonra uzaniyorum rahatliyom bak 10 dakka olmadi agri girmeye basladi bile
canim kötü düsünmüycez ilk ay düsük olmamasi saglikli bebek oldugunu gösterirmisamin amin
ilk 3 ayi atlatiyoruzdiye seviniyoruz kendimizi bir nevi garantide hissediyoruz.
ama aslinda hersey rabbimin elinde. emanetini verirde geri alabilirde,
benim de en buyuk korkum bebegin kalbinin durmasi ihtimali.
bazen aklimdan geciyor. allah yasatmasin.
hareketlerinimi hissediyon. alla alla ben niye hissetmiyorum karnimdan sesler geliyor ama su sesi gaz sesi gulp gulp sesleri baska bir hareket yokbende.
canim benim 27 haftalarda olan arkads var ona dedim oda ben gibi 9 haftaya baslamis.dedim acep ben mi yanildim.hisseden hissediyor.en ganrati doktora gidince hissettigim yerdeyse bebk dogru algiladim olcak.bakalim pazartesi gitcemcanımçok erken hıssetmen için 15 16 haftada baslıyor cunku
oh iyi öyleysecanım benımkı laptop uzandıgım yerden yazıyorum :)
kizlar atesiniz kac derecelerde seyrediyo suanda biraz atesim var gibi
canim benim 27 haftalarda olan arkads var ona dedim oda ben gibi 9 haftaya baslamis.dedim acep ben mi yanildim.hisseden hissediyor.en ganrati doktora gidince hissettigim yerdeyse bebk dogru algiladim olcak.bakalim pazartesi gitcem
oh iyi öyleyse
ben hic bakmiyorum ama atesliyim.yiyenim öptü teyze yaniyorsun dedi.
yüzün falan gün icinde baya kizariyor sicaklikdan-ölcmek hic aklima gelmedi dur bir bakim kac cikcak.
ama senindeigin ölcü normal canim 37 ye kadar.bir de hamis oldugunuz icin biraz atesimiz oluyor
canım sanmıyorum ılk defa duydumm 9.haftada mınıcık cunku kıpırdaması bıle tıtrer gibi
bende senin gibi dusunuyorum yani hissedilmez bencede bu haftalarda. yoksa ben mi anormalim acababilmiyorumkismile
ilk hamileliktehele hic hissedilmez hani ikinci olsa belki tecrube derim ama ne bilimCADIARZU
mırayhale bende tam tersı felaket bı iştaha sahıp oldum napcam hiç bilmiyorum yaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?