2010 Ekim Anneleri

gözü naydin canim sen bebegini gördün ya pis doktor nasil olsa bir daha görmüyceksin:)
ne güzel hersey yolunca sükür.valla doktor cok önemli ben bile kendimi bu gavur memlekette sansli hissediyorum doktoarum süper ve türk her detayini ince ayrintiya kadar anlatir,.

valla sütü sade icemezsem nesquik katiyorum zarar edermi bilmiyorum onuda
yumurta hergün yiyorum biktim ama katlaniyoroum
beyaz peynir de mutlak oluyor.anam bir de koyun yogurduna düsütm onu yiyorum bilmem iyi bilmem kötü
cerezimide hic birakmiyorum ceviz bedem findik üclüsü:)

yatıyordum aniden oldu anlamadım boynuma kadar vuruyor:gitme:

canim fazla oturma pc karsinda fala nben uzun oturursan agri baslyior.sonra uzaniyorum rahatliyom bak 10 dakka olmadi agri girmeye basladi bile

kizlarr ben hareketlerini hissediyorum 9 haftaya girince tek tük dü
ama 10 haftaya girince hele bugün sabahdan beri durmadi yeni kesildi
sizde de oluyor mu benim haftam dakiler.ben iyi dinlerim vücüdümü

canımçok erken hıssetmen için 15 16 haftada baslıyor cunku

canım benımkı laptop uzandıgım yerden yazıyorum :)

canim kötü düsünmüycez ilk ay düsük olmamasi saglikli bebek oldugunu gösterirmis
ama tabiki dogasiya garantimiz yok.son 9 ayi da bile bebek ölümü oluyor.rabbim yasatmasin insallah böyle bir aciyii
rabbim korusun hep dua etcez ama kötüyü aklimiza getirmiycez

hareketlerinimi hissediyon. alla alla ben niye hissetmiyorum karnimdan sesler geliyor ama su sesi gaz sesi gulp gulp sesleri baska bir hareket yokbende.

canim gaz farkli bu hareket farkli canim.bundan öyle ses olmuyorcok degisik duygu canim.belki sende gazla karistiryorsundur.benim gaz yok ondan daha rahat hissediyorum belki.hissedebilein 9 haftaya basliyormus.,nette okudugum kadari ile

canımçok erken hıssetmen için 15 16 haftada baslıyor cunku
canim benim 27 haftalarda olan arkads var ona dedim oda ben gibi 9 haftaya baslamis.dedim acep ben mi yanildim.hisseden hissediyor.en ganrati doktora gidince hissettigim yerdeyse bebk dogru algiladim olcak.bakalim pazartesi gitcem

canım benımkı laptop uzandıgım yerden yazıyorum :)
oh iyi öyleyse

kizlar atesiniz kac derecelerde seyrediyo suanda biraz atesim var gibi

ben hic bakmiyorum ama atesliyim.yiyenim öptü teyze yaniyorsun dedi.
yüzün falan gün icinde baya kizariyor sicaklikdan-ölcmek hic aklima gelmedi dur bir bakim kac cikcak.
ama senindeigin ölcü normal canim 37 ye kadar.bir de hamis oldugunuz icin biraz atesimiz oluyor

canım sanmıyorum ılk defa duydumm 9.haftada mınıcık cunku kıpırdaması bıle tıtrer gibi

cok sagol canim cevap verdigin icin endise etmeyeyim o zaman

canım sanmıyorum ılk defa duydumm 9.haftada mınıcık cunku kıpırdaması bıle tıtrer gibi

bende senin gibi dusunuyorum yani hissedilmez bencede bu haftalarda. yoksa ben mi anormalim acababilmiyorumkismile

ilk hamileliktehele hic hissedilmez hani ikinci olsa belki tecrube derim ama ne bilimCADIARZU

mırayhale bende tam tersı felaket bı iştaha sahıp oldum napcam hiç bilmiyorum yaa.....

bende sen gibiydim canim ya herseyden azar azar yiyordum. hic bulanti kusma vs.. hicbiseyim yoktu. son 2 gundur nazara mi geldim ne kendimi achissetmiyorum, bile.
esim yemek getirip koymasa onume ac ac yaticam.
cok az dun 2 kasik yogurt yedim 3bardakda su ictim tum ogunum oydu.
eski istahim istiyorum ben ya.ne guzel bebis besleniyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…