slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım
hoşgeldin cnm,ilk bebek mi?yas kaç?kısmetse dogum ne zaman?ay korkucak kızcaz üst üste sordum genedelikafaduldenyani sadece biraz tanımaya calışıyorum seni cnmslm arkadaşlar aranıza yeni katıldım
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım
pınaripekci kızlarr yemek tarifleride meşhurdur haaa:))))))yemek tarifleri böl.den tanıyorum daha çok bennn becerikli hatunumuz....
ya ben çok merak ediyorum 9 haftalık hamileyim ne mide bulantısı ne tiksinme ne başdönmesi ne halsizlik hiç bişey yok
ya ben çok merak ediyorum 9 haftalık hamileyim ne mide bulantısı ne tiksinme ne başdönmesi ne halsizlik hiç bişey yok
melisesra cnmcm hemoglabinim bnmde öle düşüktü en son 11.3 napcaz bizz bi de ikiz allahım yardım etsinn bn onun için dahiliyeye gtcem cnmcmmm
selm güzel anneler
hgb mı oluyor neykı bu acaba
selam cnmselm güzel anneler
hoşgeldin cnmcm ohh maşallah minik kocman bi melek olmuş maşallahhh
melisesra cnmcm hemoglabinim bnmde öle düşüktü en son 11.3 napcaz bizz bi de ikiz ALlahım yardım etsinn bn onun için dahiliyeye gtcem cnmcmmm
hgb Hemoglobin, kanda solunum organından dokulara oksijen, dokulardan solunum organına ise karbondioksit ve proton taşıyan protein.hgb mı oluyor neykı bu acaba
Idrar enfeksıyonu varmı ya anlamadım bırsey anlayan varmı
hemoglabin cnmcmmm çok öenmli kansızlık vrrr bol bol pekmez kuru üzüm çekirdekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?