2010 Ekim Anneleri

kizlar benim bugun verdigim kan ve idrar formunda anti rubella; anti rubella igg anti cmv anti cmv lgm vdrl-rpr vs...... bisuru sey var yarin sonuclarimi iletirim isterseniz size

takip edemdim bi kaç gndür işler yoğunda cnmcmm güzel haberni gördüm amma maşallah meleğine Allahım sonuna kadar sağlıkla inşallahhhh :Saruboceq:

allah razı olsun canım benm...cümlemize sağlık inşallah...

her dr farklı farklı bnden de tam kan tit bide torch tesletirini istediler sadece ama bn bu tedavi öncesinde her testleri yaptırmıştım eliza hbs şeker fln

canım endişeye değer değilse neden beni bu kadar telaşlandırdılar..........bebek takip altına alınacak eğer bebeğe geçmişse gebelik sonlandırılacak dediler........bebekte sakatlıklara neden oluyormuş

yaaa yine başladı kahverengi akıntı,pek nazlı benim bebiş..doktorda 3 ay dolana kadar ilaç önermiyorum diyo yaaaaaaa ((((((

canım endişeye değer değilse neden beni bu kadar telaşlandırdılar..........bebek takip altına alınacak eğer bebeğe geçmişse gebelik sonlandırılacak dediler........bebekte sakatlıklara neden oluyormuş

ben sonucunun olumsuz çıktığını okumadım bitnm..sadece neden bana bu test yapıldı diye endişelendiğini düşündüm..sanırım yanlış anladım...ama yine de çok üzülme çünkü 100 anneden ünde rastlanıyor ve rastlanan gebeliklerde de bebeğe geçme ya da anomaliye sebep olma olasılığı düşükmüş.. yolladığım iletiyi okudun değilmi cmv ile ilgili..

canım çoğu siteden bende okudum ama ne bileyim hani insanın korktuğu başına gelir diyorlar ya galiba bende ondan korkuyorum..........yarına kadar birşey diyemiyorum......inşallah iyi çıkarda boşuna üzülmüş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…