kizlar benim bugun verdigim kan ve idrar formunda anti rubella; anti rubella igg anti cmv anti cmv lgm vdrl-rpr vs...... bisuru sey var yarin sonuclarimi iletirim isterseniz size
hoşbulduk cnmcm nasısın minnoşlar nsl?
aaa sana da yapılmıs bak,ben de sorucam mutlaka bi dahaki gidişimde dra ..kizlar benim bugun verdigim kan ve idrar formunda anti rubella; anti rubella igg anti cmv anti cmv lgm vdrl-rpr vs...... bisuru sey var yarin sonuclarimi iletirim isterseniz size
aleyküm selam bitnm..opuyorumnanaktan
herşey yolunda allahın izniyle..:Saruboceq:
kizlar benim bugun verdigim kan ve idrar formunda anti rubella; anti rubella igg anti cmv anti cmv lgm vdrl-rpr vs...... bisuru sey var yarin sonuclarimi iletirim isterseniz size
takip edemdim bi kaç gndür işler yoğunda cnmcmm güzel haberni gördüm amma maşallah meleğineAllahım sonuna kadar sağlıkla inşallahhhh :Saruboceq:
aaa sana da yapılmıs bak,ben de sorucam mutlaka bi dahaki gidişimde dra ..
bugun çarşamba pazarı var hiç gidesim yokuykum geldi geç kalktığım halde üşüomda
amin hepimizin hicbir sorunu cikmasin allahdan dilegim:)
ayrıca bu testi benden kadındoğum doktorum değil beyin cerrahi doktorum işstedi..beynimde bir tümör var ve gebeliğimi öğrenince ilk olarak beyincerrahiye gittim bir problem olurmu diye..orada rica ettim doktorum gerekli gördüğü tüm gebelikle alakalı testleri istedi...çok normal olarak..endişeye değer bişii diil..
yaaa yine başladı kahverengi akıntı,pek nazlı benim bebiş..doktorda 3 ay dolana kadar ilaç önermiyorum diyo yaaaaaaa((((((
canim yani normal bi durum muymus 3 aya kadar kahverengi leke??
yaaa yine başladı kahverengi akıntı,pek nazlı benim bebiş..doktorda 3 ay dolana kadar ilaç önermiyorum diyo yaaaaaaa((((((
canım endişeye değer değilse neden beni bu kadar telaşlandırdılar..........bebek takip altına alınacak eğer bebeğe geçmişse gebelik sonlandırılacak dediler........bebekte sakatlıklara neden oluyormuş
progestan filandamı vermiyor
ben sonucunun olumsuz çıktığını okumadım bitnm..sadece neden bana bu test yapıldı diye endişelendiğini düşündüm..sanırım yanlış anladım...ama yine de çok üzülme çünkü 100 anneden ünde rastlanıyor ve rastlanan gebeliklerde de bebeğe geçme ya da anomaliye sebep olma olasılığı düşükmüş.. yolladığım iletiyi okudun değilmi cmv ile ilgili..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?