2010 Ekim Anneleri

geçmişi okudum da esra canım bebegin için çok üzüldüm allahım ötekine uzun ömür versin ne kadar zor oldunu emin ol çok iyi bilirim... ...yaşadım allahım bir daha yaşatmasın hiç kimseye

öffff yaaa kafam karıştı ne kadarlık bu sıpa yaaaaaaaaaasempatiksalakcinni sata bakarsak 10 hafta doktora bakarsak 7+4 gönlüme bakarsak 9aylık-tatlicadiarzu-

melisesra canım okuyunca çok üzüldüm rabbim diğer meleğini büyütsün inş.
hayırlısı böyleymiş üzme kendini bi can daha var sende onu düşün:teselli:

öffff yaaa kafam karıştı ne kadarlık bu sıpa yaaaaaaaaaasempatiksalakcinni sata bakarsak 10 hafta doktora bakarsak 7+4 gönlüme bakarsak 9aylık-tatlicadiarzu-

doktora bak sen. 3 ay tamamlandıgında netlesırmıs zaten. 3 ayı bı bıtırelım doktor ne derse tamamdır:)

doktora bak sen. 3 ay tamamlandıgında netlesırmıs zaten. 3 ayı bı bıtırelım doktor ne derse tamamdır:)

hayırlısıyla inşallah.
hadi öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın biraz güneşleneyim balkonda ordanda oğluşu almaya gitcem okula ALLAHA emanet olun.

melisesra allah yardımcın olsunn çok gecmıs olsun.Rabbim dıger bebegını saglıcakla kucagına almay ı nasıp etsın ınsallh

canım sana cevap yazmıstım ama kk gıttıgı ana denk geldı:CüvCüv: cevap ıcın tesekkur ederım sen progestan kullanmıyor musun cok yorulunca o akıntı benden de gelıyo ne dedı doktorun bunun ıcın

canımcım benimde yorulunca oluyor,doktor 3 aya kadar ilaç tavsiye etmiyorum dedi,yat dinlen dedi,bide bol su içince geçiyo..

kızlar birazda olsa mutluyum test sonucum iyi çıktı..........ben bu virüsü 3 ay önce kapmışım..........eğer hamileyken olsaydı bebeğe zararı olurmuş...........ama daha önceden geçirdiğim için risk azmış ama yinede risk var yani

melisesra çok üzgünüm ama bence keşke coraspini daha önce verseydi doktor...........çünkü kandaki ufak bir pıhtılaşma bebeğe besin ve nefes almasını engelliyormuş.........benim ilk bebeğimin kalbi bence bu yüzden durdu

ya kızlar kasığımın üst tarafı sağda durmadan bi hareketlenme var sağda bişey yok acaba bebek o taraftamı öle bişey vermı yoksa gaz falan mı ama hep aynı taraf oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…