2010 Ekim Anneleri

kızlar böyle durumlarda herhangi bir belirti oluyor mu?duydugumdan beri paranoyak gibi internette arastırma yapıyorum,eşim de kızıyo,interneti yasaklıycam sana kafayı yiyeceksin bu yüzden diyomafoldumbenher aldıgım haberde korkum daha da artıyor:sinifsinif:

kan şurubu verdı doktor coraspın verdi 1 hafta sonra tekrar cagırdı kontrole

Erken gebelikte kanama: Çoğul gebeliklerde daha sık görülür. Ayrıca ikizlerden birinin içeride ölmesi nedeniyle kanama görülebilir. Bebeklerden birinin bu erken dönemde kaybolması sonrasında diğer bebeğin gelişimi genellikle normal olarak devam eder.

tatlım int de bakınırken bunu gördüm.Allah diğer bebişine kuvvet versin tatlım.

kızlar moralleri yüksek tutalım..benim de düşük riskim yüksek..sakin olmaya çalışalım..birbimizi motiveye devam..karamsarlık en kötü hastalık..hepimize allah hayırlısını nasip etsin...

aynen vallaa:gitme::gitme:

hiç kanamam olmadı kıslar benim
gülayse canım aminnnn doktorumda oyle dedi korkma bebegın saglıklı normal devam eder dedi
ınsallah ALLAHIM

diğer topiklere bakmadım hiç sohbetleri nasıl diye ama ne bilim en çok isteyen ,en düşünceli,evhamlı,en en ennn bizmişiz gibi geliyor bana.Allahım şu günleri atlatalımda inşallah şöle 5-6 ayda bebişlerimize neler aldık,odasını ne renk yaptık vs konuşuruz inşallah.her kötü haberde kendim yaşamış gibi üzülüyorum inanın.

aynen bende aynı ya. aksam esım anlıyo bısey var sende. dıyom boyle bısey oldu bugun dıye bakıyom o da hemen uzuluyo

melisesra'cım çok üzüldüm canım bu kadarlar geçmiş olsun sağolsun arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışlar ALLAH' tan herşeyin hayırlısını istiyoruz canım belki daha sonra olacak iki bebişinin sağlığınıda riske edecek bi durumdan bu kadarla kurtardı belki RABBıM seni ama şimdi çok daha metanetli olmalısın canım çünki senin hissettiğin yaşadığın şeyleri diğer bebişin hissediyor kolay olmadığını biliyorum ama ne olur biraz rahatlamaya çalış.
a.s.

saol canım haklısın kuzum ıcın ayakta kalmalıyım
ALLAHIM KORUSUN YAVRULARIMIZI a.s.

melisesracım inan çok üzüldüm üzme kendini allah diğer bebeğini korusun inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın
hepimiz inşallah alıcaz iyi düşenelim iyi olsunlar

kizlar herkese oncelikle ugurlu hayirli ve saglikli gunler diliyorum ve melisesra inan sok oldum cok ama cok uzuldum kelimelerim yetersiz kalacak biliyorum cunku sadece yasayan anlar allah obur yavruna en az 100 yil yasamak nasip etsin:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…