kan şurubu verdı doktor coraspın verdi 1 hafta sonra tekrar cagırdı kontrole
saolun kızlar hepınıze tsk ederimmm
ALLAHIM hayırla saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahhh
kan şurubu verdı doktor coraspın verdi 1 hafta sonra tekrar cagırdı kontrole
kızlar böyle durumlarda herhangi bir belirti oluyor mu?duydugumdan beri paranoyak gibi internette arastırma yapıyorum,eşim de kızıyo,interneti yasaklıycam sana kafayı yiyeceksin bu yüzden diyomafoldumbenher aldıgım haberde korkum daha da artıyor:sinifsinif:
hiç kanamam olmadı kıslar benim
gülayse canım aminnnn doktorumda oyle dedi korkma bebegın saglıklı normal devam eder dedi
ınsallah ALLAHIM
hiç kanamam olmadı kıslar benim
gülayse canım aminnnn doktorumda oyle dedi korkma bebegın saglıklı normal devam eder dedi
ınsallah ALLAHIM
diğer topiklere bakmadım hiç sohbetleri nasıl diye ama ne bilim en çok isteyen ,en düşünceli,evhamlı,en en ennn bizmişiz gibi geliyor bana.Allahım şu günleri atlatalımda inşallah şöle 5-6 ayda bebişlerimize neler aldık,odasını ne renk yaptık vs konuşuruz inşallah.her kötü haberde kendim yaşamış gibi üzülüyorum inanın.
melisesra'cım çok üzüldüm canım bu kadarlar geçmiş olsun sağolsun arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışlar ALLAH' tan herşeyin hayırlısını istiyoruz canım belki daha sonra olacak iki bebişinin sağlığınıda riske edecek bi durumdan bu kadarla kurtardı belki RABBİM seni ama şimdi çok daha metanetli olmalısın canım çünki senin hissettiğin yaşadığın şeyleri diğer bebişin hissediyor kolay olmadığını biliyorum ama ne olur biraz rahatlamaya çalış.
a.s.
saol canım haklısın kuzum ıcın ayakta kalmalıyım
ALLAHIM KORUSUN YAVRULARIMIZI a.s.
melisesracım inan çok üzüldüm üzme kendini allah diğer bebeğini korusun inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın
hepimiz inşallah alıcaz iyi düşenelim iyi olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?