2010 Ekim Anneleri

ya bende dun saglık ocagına gıttımm tahlıl falan yaptılar gusel ılgılendılerrr 13.haftanda gel dedı kan bıseyı wercem sana dedı...dr mu werıo saglık ocaklarımı anlamadım?

sızde gıdıonuzmu saglıkocaklarına

selam kızlar 5 ekimde anne olacaklarınız varmı 11+3 günlük hamileyim beklenen dogum tarihi 5 ekim

ılk sayfada lıstemız var canım bak ıstersen. hosgeldın. rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın nş.

mıden bulanıyosa yedırmesın canım oda zorla aaaa:)

tatlım ılk 3 ay ıcın cok z<orlama kendını bende yıyemıyorum doktor daha beter tıksınmım dıye zorlama dedı kendını omega 3 kapsul al ıc hergun bıtane

ay ne güzel seni ve bebisi dusunuyor esin. yesen aslında iyi ama yiyememek çok kötü birşey
benimki de gitmiş kutu kutu danone yoğurt vs almış. bari onları yiyim diye.

evet bende tahlıllerımın bı kısmını saglık ocagında yaptrdım hakketten cok ılgınc gldı bana cok guzel ılgılenıyolar ozelden dahada ılgılı dıyebılırım neden acabaaa :jeyyar::jeyyar:

bende yıyemıorum yaa mıdem bulanıoaklıma bıle gelıncee benım koca da anlamıo ye kus dıo vıtamın vıtamındır dıo ama olmuoıstee

duba falan olmayalım yaa bugün komşum bana toton büyümüş dedi içimden oha dedim millet kilo almamı bekliyomuş dedim 1 kilo aldım oda popomamı yapıştıda hemen anladın

benim doktor bana vitamin neyim de vermedi ya. gidince söylücem ama ben hiç birsey yiyemiyorum ne olcak böyle dicem

bende anlamadım ınankı ebe kapıma kadar geldı benım hamılemısıın ne zman ugrarsın saglık ocagına dıe

sabah beni uyandırıyo yazık öpe öpe bebiişiim yumurta yapayım sana noluurr bende sora yerim istemiyorum diyorum napayım başlarda zorladılar şimdi tiksiniyorum balık ve yumurtadan ayy aklıma geldikçe tuhaf oluyorum

valla hıc balık yemeyen evlerıne gırmeyen aılelelr var sonucta yemek tabıkıde ıyı ama yemıyenlerın cocuklarıda gayet saglıklı omegayı baska seylerden de alabılırız sonucta ben hıc kasmıyorum kendımı valla ılerde hıc yıyemem sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…