2010 Ekim Anneleri

bana kan testı we ıdrartestıu yaptılar sonuclara bakıp kart doldurdular tatlımm

ya bende yumurtadan nefret ettımyaa sankıkokusu burnuma gelıo

ıyykkk

yumurtadan tiskindimmmmmmmm :tomato:

ben test yaptırmadım da gebelık takıbı ıcın kayıt olmak gerekıyo. bebegınde asılarını takıp edıyolar dogunca.

hm.bilmiyordum ben canım. gidip bende mi kayıt olsam acaba.

bana kan testı we ıdrartestıu yaptılar sonuclara bakıp kart doldurdular tatlımm

ya bende yumurtadan nefret ettımyaa sankıkokusu burnuma gelıo

ıyykkk

bende yaptırdım onu doktorum istemişti 4tüp kan ve idrar vermiştim sanırım aynı test canım.

demet yaren normal doğummu düşünüyorsun

tatlım ben normal dogum tercıh edıyorum ve doktorumu da o yone ılk oncelık veren bı doktor tercıh ettım ama sımdı normal dogumdan korkmaya basladım sankı yapamıcakmkısım gıbı gelıyor bakalım ılerıkı zamanlarda belkı fıkrım degısır

mis gibi bulgur pilavı yaptım onu yicem afiyetle
hamile kalmadan öncede yararlı olan ne varsa alerjim vardı yoğurt yerim bi manayla pilavla beraber oyoyoy hemen koyup yiyim cokacimcoook

hm.bilmiyordum ben canım. gidip bende mi kayıt olsam acaba.

bende yaptırdım onu doktorum istemişti 4tüp kan ve idrar vermiştim sanırım aynı test canım.

benımde testlerımı doktorum yaptırmıstı onlara bakıp not aldılar. bence de yaptır kaydını.

bılmıorum canım degerlere bakıolarmıss ona gore bılgılerı dolduruolarmıss ama hosuma gıtıı benım ılgılı olmaları

bazı hamisler elevit iciyor biz niye folbiol bunu anlamıyorum. doktordan doktora değişiyo sanırım.

aynen canııım süt ve yumurta tüketiyordum artık yok onlardan da gectim :umursamaz:

sut bende ıcemıyorum. gunde 3 bardak ıcmek gerekıyomus ama ıcemıyorsan bı kıbrıt kutusu kadar peynır onun yerıne karsılıyormus. ozellıklede kasar peynırı. ben her sabah bol kasar peynırı yıyorum.

mis gibi bulgur pilavı yaptım onu yicem afiyetle
hamile kalmadan öncede yararlı olan ne varsa alerjim vardı yoğurt yerim bi manayla pilavla beraber oyoyoy hemen koyup yiyim cokacimcoook
ye canım afiyet olsun yarasııınnnn. ne güzel böyle iştahlı olman maşallah
elinden bir bardak su mu icsem napsam kaydirigubbakcemile3

aslında elevıt 9.haftadan sonra verılıyr nedenı ıse folbılolluk bı durumun kalmaması gebelık.org da okumustum

oh ohh afiyet olsuuun. ben yemek felan yapmıyorum artık annem sağolsun kaydirigubbakcemile3

bılmıorum canım degerlere bakıolarmıss ona gore bılgılerı dolduruolarmıss ama hosuma gıtıı benım ılgılı olmaları

ozelden bıle ılgılıler sahıden ya. gıt yaptır kaydını. hem bebek dogunca da gereklı. ası gunu geldıgınde sen unutsanda arayıp bugun bebegınızın asısı var dıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…