sabah beni uyandırıyo yazık öpe öpe bebiişiim yumurta yapayım sana noluurr bende sora yerim istemiyorum diyorum napayım başlarda zorladılar şimdi tiksiniyorum balık ve yumurtadan ayy aklıma geldikçe tuhaf oluyorum
daha iyiyim canım kuzum ıcın ayaktayım
ben test yaptırmadım da gebelık takıbı ıcın kayıt olmak gerekıyo. bebegınde asılarını takıp edıyolar dogunca.
bana kan testı we ıdrartestıu yaptılar sonuclara bakıp kart doldurdular tatlımm
ya bende yumurtadan nefret ettımyaa sankıkokusu burnuma gelıo
ıyykkk
demet yaren normal doğummu düşünüyorsun
hm.bilmiyordum ben canım. gidip bende mi kayıt olsam acaba.
bende yaptırdım onu doktorum istemişti 4tüp kan ve idrar vermiştim sanırım aynı test canım.
bende sadece folbıol ıcıyom.
bende her sabah yıyodum ama artık yıyemıyorum malesef
mis gibi bulgur pilavı yaptım onu yicem afiyetle
hamile kalmadan öncede yararlı olan ne varsa alerjim vardı yoğurt yerim bi manayla pilavla beraber oyoyoy hemen koyup yiyim cokacimcoook
bazı hamisler elevit iciyor biz niye folbiol bunu anlamıyorum. doktordan doktora değişiyo sanırım.
aynen canııım süt ve yumurta tüketiyordum artık yok onlardan da gectim :umursamaz:
ye canım afiyet olsun yarasııınnnn. ne güzel böyle iştahlı olman maşallahmis gibi bulgur pilavı yaptım onu yicem afiyetle
hamile kalmadan öncede yararlı olan ne varsa alerjim vardı yoğurt yerim bi manayla pilavla beraber oyoyoy hemen koyup yiyim cokacimcoook
bılmıorum canım degerlere bakıolarmıss ona gore bılgılerı dolduruolarmıss ama hosuma gıtıı benım ılgılı olmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?