2010 Ekim Anneleri

o biraz daha gelişmişi bildigim kadarıyla, baska anomalileride tesbit etmek icin yapılıyomus ve devlet ödüyomus 16.haftada. dr bize öyle demişti.

dün benım doktorumdada bı bayan vardı 17 haftalıkmıs doktor haftaya 4 lü test dedi ona bakalım doktor ne derse yaptırırız

3 hafta oldu yani 3 haftada nekadar büyürki 5+5 ken gitmiştim görünmemişti bile 1.5 haftada 1cm büyümüş

kizlar valla ben dr uma cok guveniyorum verdigi yaptirmam gereken tum testleri yatiriyorum ve yaptiricam sonradan keske dememek icin oyle bi luksum olmadigini dusunuyorum

kizlar valla ben dr uma cok guveniyorum verdigi yaptirmam gereken tum testleri yatiriyorum ve yaptiricam sonradan keske dememek icin oyle bi luksum olmadigini dusunuyorum

evet canım bende bu doktoruma cok guvenıyorum
hele haftada bır cagırdıya bayılıyorum puhahahaha:roflol:

bı sorun yok gıbıydi yuzleri gülüyordu cinsiyetıde öğrendiler erkek :)))
kızın karnı dümdüzdü bu arada 17 haftalıkkaydirigubbakcemile3

hmm ilgincmiş :)) benim ablamında bebeginin kalbinde anomali vardıda 3lü 4lü renkli sırasıyla hepsini yaptılar.

kızlar size o kadar sorular soruyorum cevap bile vermiyorsunuz bende yazmak istemiyorum çocukların hareketlerini hissediyormusunuz

kızlar size o kadar sorular soruyorum cevap bile vermiyorsunuz bende yazmak istemiyorum çocukların hareketlerini hissediyormusunuz

görmedik canım, görsek niye yazmayalım :) hissetmek icin biraz daha sabretmemiz lazım 16.haftadan itibaren hissetcez inş. eger sen hissediyosan o kesin gazdır, bendede cok oluyo :))

evet cok guzel bugun hava ınsallah yarında hava guzel olur eşimle dısarı cıkmayalı cok uzun zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…