:roflol: :roflol: bende suanda aciktim ve yemek yiyicem ohhh gelsin kalorilerrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
inan inan hehehehe
ben 56 ydım 53.300 üm şimdi :))))
bende 57ydim 56 diyo şimdi :)) o kadar cıkardık ya yediklerimiz yaramamıs demekki..
senın artık çok ıyı beslenmen lazım 3 ayın bıtıyor az kalmıs
bebiş senden beslencek artık annesi
son 4 saatim kaldı zemuszemus bebemi görücem zemuszemus
herkese günaydınnn.boynum için hastaneye gitmiştim dayanamadım doktorumada uğradım randevu falan almadan sağolsun bebişime baktıı,problem yok çok şükür .doktorunuzun ilgili olması çok güzel.doktorunuz bir ay sonraya randevu verdi ise beklemek zorunda değilsiniz arkadaşlar.merak edenler gitsin baksın derim ben .hepinizi öpüyorummmmŞeniz
inş canım, iştahım iyice acıldı, bi de su mide bulantıları gecsin bebişimin canı ne cekerse yicem :))
hadi hadi az kalmıs hayırlı haberlerle gel inş.
sanada günaydın gülayse, hadi gözünaydın :))
bu arada sabah eşimle konustuk ona sordum 2 li testi yaptırcazmı diye oda gerek yok dedi aldırmayı dusunmuyoruz dedi bakalım doktor ne dicek sen koru ALLAHIM yavrularımızı
bizde yaptırmayı düsünmüyoruz, aldırmayacagımıza göre gerek yok gercekten. ama 16.haftada 3lü test yaptırcaz belki..
daha bıle fazla olmustur
inşallah
ama geçen gün yengemin usg sini buldum celalim 12 haftalık ken 5cm miş şimdi 2.5 yaşında :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?