2010 Ekim Anneleri

herkese günaydınnn.boynum için hastaneye gitmiştim dayanamadım doktorumada uğradım randevu falan almadan sağolsun bebişime baktıı,problem yok çok şükür .doktorunuzun ilgili olması çok güzel.doktorunuz bir ay sonraya randevu verdi ise beklemek zorunda değilsiniz arkadaşlar.merak edenler gitsin baksın derim ben .hepinizi öpüyorummmmŞeniz

senın artık çok ıyı beslenmen lazım 3 ayın bıtıyor az kalmıs
bebiş senden beslencek artık annesi

inş canım, iştahım iyice acıldı, bi de su mide bulantıları gecsin bebişimin canı ne cekerse yicem :))

son 4 saatim kaldı zemuszemus bebemi görücem zemuszemus

hadi hadi az kalmıs hayırlı haberlerle gel inş.

sanada günaydın gülayse, hadi gözünaydın :))

benım dun gıttıgım doktor çok iyidi haftaya tekrar cagırdı hee ınsallah her fata cagırırı:))))

bu arada sabah eşimle konustuk ona sordum 2 li testi yaptırcazmı diye oda gerek yok dedi aldırmayı dusunmuyoruz dedi bakalım doktor ne dicek sen koru ALLAHIM yavrularımızı

bu arada sabah eşimle konustuk ona sordum 2 li testi yaptırcazmı diye oda gerek yok dedi aldırmayı dusunmuyoruz dedi bakalım doktor ne dicek sen koru ALLAHIM yavrularımızı

bizde yaptırmayı düsünmüyoruz, aldırmayacagımıza göre gerek yok gercekten. ama 16.haftada 3lü test yaptırcaz belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…