2010 Ekim Anneleri

Kızlar listemizi düzenledim uzun süredir gelmeyenleri sildim ve satımıza göre sıraladım bakın bakalım...

tatlım ıkılı testı kendı doktorum yapmadı bu konuda uzman egıtım almıs bı prof onerdı ona gıttık oda soylemez dogal olarak 6 nısanda kendı dr da kontrolum var belkı ozaman soyler

anladım.cinsiyet konusunu hep merak konusudur ya...dr.lar ne düşünüyor biliyormusun.bıkmışlar artık taciz gibi algılayıp rahat edemediklerinden dertliler.zaten gördüğümüzde söylüyoruz diyorlar.fazla üstüne düşmemek lazım bence de.sağlıklı olsunda dimi?umarım sonuçların temiz çıkar.

benim daha var ikili teste.

Son düzenleme:

ya aslında gunler zor gecsede bıze gore bıde bakmısız kı 3 ay olmus ben sımdı 12+1 oldum ama ınanın saglıkla dunyaya gelsın baska bırsey ıstemem dıyorum hepımızın saglıkla sıhhatle hayırlısyla kucagımıza alacagımız evlatlar nasıl etsın rabbım

cildimizin en cok bakıma ihtiyacı olduğu dönemdeyiz nemlendirici kullanmayı unutmayın

cok üzüldüm Mevlam sabır versin beterinden korusun..

nerede yaptırdınız? hayırlı haberler alırsınız inş. sonuc neden dah snra cıkıyormus ki..

Kızlar listemizi düzenledim uzun süredir gelmeyenleri sildim ve satımıza göre sıraladım bakın bakalım...

ben adımı göremedim...

ben adımı göremedim...[/B][/QUOTE]

özelden msj atacaktın nevyasa.bilgilerinle beraber attın mı?

bende ciltte kuruma yerine aşırı yağlanma var yüzümü silince elime gelio o kdr çok yani

çok geçmiş olsun.en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar verir rabbim inşallah.
peki nasıl anladın.birşeylerin kötüye gittiğini

hiçbir belirti yoktu canım kontrole gittiğimde kalp atışlarının durduğunu öğrendim kese gayet düzgündü bebeğimde baya büyümüştü ama kalp atışı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…