tatlım ıkılı testı kendı doktorum yapmadı bu konuda uzman egıtım almıs bı prof onerdı ona gıttık oda soylemez dogal olarak 6 nısanda kendı dr da kontrolum var belkı ozaman soyler
Kızlar listemizi düzenledim uzun süredir gelmeyenleri sildim ve satımıza göre sıraladım bakın bakalım...
anladım.cinsiyet konusunu hep merak konusudur ya...dr.lar ne düşünüyor biliyormusun.bıkmışlar artık taciz gibi algılayıp rahat edebediklerinden dertliler.zaten gördüğümüzde söylüyoruz diyorlar.fazla üstüne düşmemek lazım bence de.sağlıklı olsunda dimi?umarım sonuçların temiz çıkar.
Benim daha var ikili teste.
2 gündür pul pul dökülüyor yüzüm iyice kurudu.
nerdeee o şans evdekiler bizim yerimize de dinlenin.ne mümkün saat 7 ayaktayım.iş 18.30 ev.yemek yap 20.00.(bugün dünden di yemek).sonra etrafı topla...azıcık tv karşısında uzan.ve uykuuu.senağlama
slm kızlar bende ekim annesi olacaktım maalesef artık değil 9+2 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durdu ve bugün lokal anestezi ile kürtaj oldum dilerim hepinizin hamileliği iyi ve sorunsuz geçer ben spiralle gebe kalmıştım zaten dr spiralin çıkarken ordaki damarlara zarar verdiğinden dolayı bebeğin kalbinin durduğunu söyledi inşallah kimse benim yaşadığım şeyi yaşamaz...
kızlar slm nasılsınız bakalımmm..bızde bugun ıkılı test ıcın dr gıttık kan verdık bebegımı ultrasonda gordumm oyyy kuzum nasıl hareketlıydı okadar tatlıydıkı ellerı ayakları fıldır fıldır dı masallah sonucu en gec cuma gunu alacam ense kalınlıgı normal gozukuyor dedı ama kesın bırsey ıcın kan sonuclarını beklıyelım dedı bakalım hayırlısı
Kızlar listemizi düzenledim uzun süredir gelmeyenleri sildim ve satımıza göre sıraladım bakın bakalım...
ben adımı göremedim...[/B]
kızlar ben gb olan var mı deli gb mide bulantısı yaşayan
benim akşama doğru mide bulantım coşuyoçıkarmıyorum ama bulantı çok canımı sıkıyo rahatsızlık veriyo. 2 gündür peynir ekmekten başka şey yiyemez oldum
kızlar ben gb olan var mı deli gb mide bulantısı yaşayan
kıslar bugun acayıp basım dönuyor benımyaaa
bende ciltte kuruma yerine aşırı yağlanma varyüzümü silince elime gelio o kdr çok yani
kizlarrrrrrrrrrr herkes yemekte mi yoksa uyuyo mu:)
çok geçmiş olsun.en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar verir rabbim inşallah.
peki nasıl anladın.birşeylerin kötüye gittiğini
tansiyonuna baktınmı canım?
:) yağlı cilt iyidir.
yoo burdaa:)
tansiyonuna baktınmı canım?
:) yağlı cilt iyidir.
yoo burdaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?