2010 Ekim Anneleri

saolun kızlarrrrrrr biz bidaha nisanın 3 de görcez bebişimiziiii kanamanın nedenini blamadı doktor bişi gözükmüyo dedi s an yok zaten ama böle olnca yalan sölüyomus gibi hissediom kendimi vallaha dün kanamam vardı sinir oldum neyse sükür iyiya baska bişi istemem

Benimde kanamam oldu ama biranda oldu ve bitti doktora gittim hemen hiçbirşey yoktu kanama kalmamıştı. 1 hafta evde kalkmadan yattım düşük riski dedi. Başka birşey olsa sıkıntıdan patlardım.

benımde cildim kuru şimdi dahada kurudu

2 gündür pul pul dökülüyor yüzüm iyice kurudu.

bende 12 den önce uyanamıom

nerdeee o şans evdekiler bizim yerimize de dinlenin.ne mümkün saat 7 ayaktayım.iş 18.30 ev.yemek yap 20.00.(bugün dünden di yemek).sonra etrafı topla...azıcık tv karşısında uzan.ve uykuuu.senağlama

huhuuuu nerde herkes.
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
cirrus007, funda3, duduu, melikemirac, ecrinece

slm kızlar bende ekim annesi olacaktım maalesef artık değil 9+2 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durdu ve bugün lokal anestezi ile kürtaj oldum dilerim hepinizin hamileliği iyi ve sorunsuz geçer ben spiralle gebe kalmıştım zaten dr spiralin çıkarken ordaki damarlara zarar verdiğinden dolayı bebeğin kalbinin durduğunu söyledi inşallah kimse benim yaşadığım şeyi yaşamaz...

kızlar slm nasılsınız bakalımmm..bızde bugun ıkılı test ıcın dr gıttık kan verdık bebegımı ultrasonda gordumm oyyy kuzum nasıl hareketlıydı okadar tatlıydıkı ellerı ayakları fıldır fıldır dı masallah sonucu en gec cuma gunu alacam ense kalınlıgı normal gozukuyor dedı ama kesın bırsey ıcın kan sonuclarını beklıyelım dedı bakalım hayırlısı

canım cok cok gecmıs olsun rabbım ol dedıkten sonra olur ..sıkma canını dıcem ama evlat ıste daha kucagına almadan onu benımsıyoruz...umarım en kısa zamanda yıne anne olursun

çok geçmiş olsun.en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar verir rabbim inşallah.
peki nasıl anladın.birşeylerin kötüye gittiğini

cinsiyet söylemedi sanırım.

evet hayırlısı güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…