ahh nasıl canm yaa ıkızlerınden bırımııııbilmiyorumkismile
ahh cnmmm rabbım dıger melegını korusun ınşallahhh:Saruboceq:
saolun kızlarrrrrrr biz bidaha nisanın 3 de görcez bebişimiziiiikanamanın nedenini blamadı doktor bişi gözükmüyo dedi s an yok zaten ama böle olnca yalan sölüyomus gibi hissediom kendimi vallaha dün kanamam vardı sinir oldum neyse sükür iyiya baska bişi istemem
Ben çıkıyorum arkadaşlar. Herkez kendine çok cici baksın. İyi akşamlar.
hayırlı aksamlar nsılsınız hanımlar?
hoşgeldın canım ıyıyız sen nasılsın
benımde cildim kuru şimdi dahada kurudu
bende 12 den önce uyanamıom
slm kızlar bende ekim annesi olacaktım maalesef artık değil 9+2 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durdu ve bugün lokal anestezi ile kürtaj oldum dilerim hepinizin hamileliği iyi ve sorunsuz geçer ben spiralle gebe kalmıştım zaten dr spiralin çıkarken ordaki damarlara zarar verdiğinden dolayı bebeğin kalbinin durduğunu söyledi inşallah kimse benim yaşadığım şeyi yaşamaz...
slm kızlar bende ekim annesi olacaktım maalesef artık değil 9+2 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durdu ve bugün lokal anestezi ile kürtaj oldum dilerim hepinizin hamileliği iyi ve sorunsuz geçer ben spiralle gebe kalmıştım zaten dr spiralin çıkarken ordaki damarlara zarar verdiğinden dolayı bebeğin kalbinin durduğunu söyledi inşallah kimse benim yaşadığım şeyi yaşamaz...
kızlar slm nasılsınız bakalımmm..bızde bugun ıkılı test ıcın dr gıttık kan verdık bebegımı ultrasonda gordumm oyyy kuzum nasıl hareketlıydı okadar tatlıydıkı ellerı ayakları fıldır fıldır dı masallah sonucu en gec cuma gunu alacam ense kalınlıgı normal gozukuyor dedı ama kesın bırsey ıcın kan sonuclarını beklıyelım dedı bakalım hayırlısı
kızlar slm nasılsınız bakalımmm..bızde bugun ıkılı test ıcın dr gıttık kan verdık bebegımı ultrasonda gordumm oyyy kuzum nasıl hareketlıydı okadar tatlıydıkı ellerı ayakları fıldır fıldır dı masallah sonucu en gec cuma gunu alacam ense kalınlıgı normal gozukuyor dedı ama kesın bırsey ıcın kan sonuclarını beklıyelım dedı bakalım hayırlısı
cinsiyet söylemedi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?