2010 Ekim Anneleri

nıye boyle dusunuyosun kı askolsun yanı. Ben sorularda bılgım yoksa yazmıyorum cogunlukla.

bilmemki cevap yazılmayınca üzüldüm birden bu topikte yakın bulduğum birisin sen seni takip ediyordum ya o yüzden yakın buluyorum kendime birazda alınganlık var bugün kusuruma bakmayın artık...

ooo o zaman benım bebiş baya buyuktur sımdıkaydirigubbakcemile3

bilmemki cevap yazılmayınca üzüldüm birden bu topikte yakın bulduğum birisin sen seni takip ediyordum ya o yüzden yakın buluyorum kendime birazda alınganlık var bugün kusuruma bakmayın artık...

tatlım alınganlık hamılelıkten dolayı baya bı var. ben kırılmam asla ama sende kırılma bıze olur mu?

bebegın boyuna gore mı kese boyuna goremı oluyo?

bebegin baş-popo mesafesini ölcüyolar kızlar, ultrason ona göre bi tarih veriyo. ama bunda yanılma payı olur dedi dr.. cocugun gelişimine göre degişiyo, düşünsenize ilkokulda aynı yastaki coukların hepsi aynı boydamı :))

kızlar aranızda su içemeyen varmı benım gıbı zorlayınca mıgdem bulanıyor o yuzden çok az içiyorum onun yerıne meyve suyu içsem işe yaramazmı

ben pek fazla su içemiyorum dediğin gibi midem çok bulanıyo ama zorluyorum kendimi içmek için ...
bebegın boyuna gore mı kese boyuna goremı oluyo?

bebeğin boyuna göreymiş canım..

bu haftalarda cabuk buyuyorlarmıs satı gecıyormus ıyı besledın demekkı :))

yok canım ya aksine hiç iştahım yok doğru düzgün bişey yiyemiyorum domates çok tüketiyorum midemi yatıştırıyor diye..

tabı canım yanı. bas popo mesafesı olcuyolar evet bacakları da katsalar demek baya bı farklı olacaklar. zaten doktor uyarıyo baska hamılelerle kıyaslamayın boylarını dıye.

benim hesabıma göre 10+2 günlüktü ama bebeğin boyuna göre değişiyomuş iki gün ileride imiş bebeğim bende anlamadım ...

canım merak etme benım bebıste 1 hafta önde gıdıo dr. çok ıyı dedi
gunaydın bu arada guzel annelerrrrrrrr

Dün bende takip ettim kendimide yarım litre içtim ama havalar birkaç gün iyiyken dışarıda çıkınca 2-3 yarımlık su içtim suyu çok seviyorum aslında ama soğuk havalarda içemiyorum yazın kesin 3 lt içerim :))

ooo o zaman benım bebiş baya buyuktur sımdıkaydirigubbakcemile3

evet canım kapatır inş. ama bunları dert etmemek lazım, takip ettiğim sitelerde kesinlikle kimsenin bebeğiyle kıyaslamayın her bebeğin gelişimi farklıdır diyolar :) ben daha cok ailemdekilerle kıyaslıyorum soya cekiyo cünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…