benim hesabıma göre 10+2 günlüktü ama bebeğin boyuna göre değişiyomuş iki gün ileride imiş bebeğim bende anlamadım ...
yarım lıtre ıcebılıyorum anca
nıye boyle dusunuyosun kı askolsun yanı. Ben sorularda bılgım yoksa yazmıyorum cogunlukla.
son gitmemde, önceki dr'un söylediğine göre 11+0 olması lazımdı, ultrasonda 12+4 cıktı. ama dr bizim icin sat asıldır, ultrasonda asagı yukarı oynama olabilir dedi.. sende o arayı kapatırsın muhtemelen balum :)
yarım lıtre mı cok az ya. bana da en az 2 lıtre ıceceksın demıstı doktor ama 1 lıtreyı anca buluyorum. zaten ılacla 1 bardak gıdıyo mecbur:)
bilmemki cevap yazılmayınca üzüldüm birden bu topikte yakın bulduğum birisin sen seni takip ediyordum ya o yüzden yakın buluyorum kendime birazda alınganlık var bugün kusuruma bakmayın artık...
su mıgdemı bulandırıyo benımyaa bazen benımde 1 litre oluyor:
bebegın boyuna gore mı kese boyuna goremı oluyo?
kızlar aranızda su içemeyen varmı benım gıbı zorlayınca mıgdem bulanıyor o yuzden çok az içiyorum onun yerıne meyve suyu içsem işe yaramazmı
bebegın boyuna gore mı kese boyuna goremı oluyo?
bu haftalarda cabuk buyuyorlarmıs satı gecıyormus ıyı besledın demekkı :))
dogru mıde bulantısı olunca baska tabı. ben yasamadıgım ıcın.
merhabalar arkadaslar
bebegin baş-popo mesafesini ölcüyolar kızlar, ultrason ona göre bi tarih veriyo. ama bunda yanılma payı olur dedi dr.. cocugun gelişimine göre degişiyo, düşünsenize ilkokulda aynı yastaki coukların hepsi aynı boydamı :))
bebegin baş-popo mesafesini ölcüyolar kızlar, ultrason ona göre bi tarih veriyo. ama bunda yanılma payı olur dedi dr.. cocugun gelişimine göre degişiyo, düşünsenize ilkokulda aynı yastaki coukların hepsi aynı boydamı :))
hoşbulduk canım benim:1hug:iyiyim,senden naber?hoşgeldın datlummm naberra.s.
tatlım alınganlık hamılelıkten dolayı baya bı var. Ben kırılmam asla ama sende kırılma bıze olur mu?
merhabalar arkadaslar
bugun yıne döndüler memlekete gıtmıslerdide hehehee
benim hesabıma göre 10+2 günlüktü ama bebeğin boyuna göre değişiyomuş iki gün ileride imiş bebeğim bende anlamadım ...
ooo o zaman benım bebiş baya buyuktur sımdıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?