2010 Ekim Anneleri

evet 2.ben bayagı ara vermıstım sımdı yıne ılk bebek gıbı duygularım

hmm, 2. bebekte daha erken hissedermiş anne. bana cevremdeki kadınlar ilk 4 aylıkken karnında kelebek kanatlarını cırpıyomus gibi hafif hissedersin demişlerdi :))

dun sımgenınde bellı oldu sımgeydı dımı ya:) erkekmıs o da. 2 oglumuz 1 kızımız var sımdılık:)
ayyy ne güzel yaaagamyoncuiremsuallahım daha benim randevuya var ,o kadar cok merak ediyorum ki...nasıl iyi mi,kızım mı diycem oglum mu?hepsini merak ediyorum

çok guzel bır duymusmus ole dıyorlar
ALLAHIM bızede hıssettırır ınsallah

inş ya bende cok istiyorum :) 7 aylık hamile bi arkadas var, bazen kolunu bacagını ittiriyo karnın bi tarafına yatıyo dısardan bile cok rahat belli oluyo baskalarının yanında utanıyorum demişti :)) ne güzeelll..

2 oğlumuz kimin ben duymadım hiç haberde vermiyorlar listeye ekleyim..kaydirigubbakcemile

evet lıstede bı senın kız gozukuyo. ama sanırım lıstede yok onlar zaten:) bırının haberı dun geldı zaten. bende yoktumda sabah okudum sayfaları gordum.

ben geldim yine benim daha cok var yaa 3 nisanda gitcem 10 haftaya girmiş olcam 14.haftada cagırı artık bidaha

kuzenım hamıleyken hep elımı karnına koyardım ayagını tutardım hemen cekerdi resmen bellı oluyor çok guzel bırseyya

Kızlar maydonoz tüketiyormusunuz hiçç.Nette maydonoz -nanenin düşük tehtidi yaptıgını duymuştum gebe kalmadan önce..Bende hamile oldugumu ögrendıgım günden berii kullanmıyorum maydonoz yemek ıstıyorum yıyemıyorum sakıncası olurmukiiiii ..drlar bişi demiyo öle bısı olsa söylerler saçmamıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…