senın 2.bebegın dimi
daha erken oynarmıs
ciddenmi ne güzel :)) ama biraz erken deilmi canım ya, benimde oluyoda gazdır dedi dr, henüz hissedemezsin dedi
kızlar başka cinsiyet belli olan var mı?nevyas ve bi arkadasımızın belli olmustu
ilk.ler bıraz zor hıssedıomus(((
dun sımgenınde bellı oldu sımgeydı dımı ya:) erkekmıs o da. 2 oglumuz 1 kızımız var sımdılık:)
evet 2.ben bayagı ara vermıstım sımdı yıne ılk bebek gıbı duygularım
evet 2.ben bayagı ara vermıstım sımdı yıne ılk bebek gıbı duygularım
dun sımgenınde bellı oldu sımgeydı dımı ya:) erkekmıs o da. 2 oglumuz 1 kızımız var sımdılık:)
ayyy ne güzel yaaagamyoncuiremsuallahım daha benim randevuya var ,o kadar cok merak ediyorum ki...nasıl iyi mi,kızım mı diycem oglum mu?hepsini merak ediyorumdun sımgenınde bellı oldu sımgeydı dımı ya:) erkekmıs o da. 2 oglumuz 1 kızımız var sımdılık:)
ayyy ne güzel yaaagamyoncuiremsuallahım daha benim randevuya var ,o kadar cok merak ediyorum ki...nasıl iyi mi,kızım mı diycem oglum mu?hepsini merak ediyorum
çok guzel bır duymusmus ole dıyorlar
ALLAHIM bızede hıssettırır ınsallah
ahh canım agzın bal yesin,inşallah..bebiş nazlı cıkmazsa iyidira.ssen gittiginde kesin öğrenirsinnn:teytey:
2 oğlumuz kimin ben duymadım hiç haberde vermiyorlar listeye ekleyim..kaydirigubbakcemile
KIZLAR ALBÜMÜME BEBEĞİMİN RESİMLERİNİ EKLEDİM BAKABİLİRSİNİZ ÇOK TATLI KUZUMM
KIZLAR ALBÜMÜME BEBEĞİMİN RESİMLERİNİ EKLEDİM BAKABİLİRSİNİZ ÇOK TATLI KUZUMM
inş ya bende cok istiyorum :) 7 aylık hamile bi arkadas var, bazen kolunu bacagını ittiriyo karnın bi tarafına yatıyo dısardan bile cok rahat belli oluyo baskalarının yanında utanıyorum demişti :)) ne güzeelll..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?