2010 Ekim Anneleri

De balumm ay hava cok guzell kimse yok rızedee gel dısarı cıkalım kaydirigubbakcemile3

evet ya hava super dun dısardaydım. hatta senın oraya gelmıstım. ne sıtesıydı unuttum da kesın bılıyosundur. ıkı marketın ortasından arka sokaga gectım orda:) sey dıcektım. bulent bey dogumdan sonra cd verıyomus:) haberın varmıydı?

Aynen öle canım sonuçta ilaççç ..eskıden sankı varmıydı sankı annelerımız bizlere içtiii..şimdikiii zamanda abartılıyoo bırazz bilmiyorumkismile

hehe arka sokaga geçtinn demekkk :))) yakın benım eve kaydirigubbakcemile3
AAAAAAA kim sölediii bunuu sana balummmm :))) oleyyyyy ne cd bu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ya bende sabahları tartıldığımda 300-400 gr ama akşam 1-1.5 kilo analamdım hangisi geçerli

Kaç kilo aldınız hadi dökülün bakayım :)

kilo mu 1.5 2 kilo civarı ama ne tarafa yapıştı onu bilmiyorum sadece selülit nedir bilmeyen daş gibi vucudumda arka baldırlar hafiften selülit olmuş çok değil hafif sıkınca belli oluyo :1shok::1shok::1shok:

hehe arka sokaga geçtinn demekkk :))) yakın benım eve kaydirigubbakcemile3
AAAAAAA kim sölediii bunuu sana balummmm :))) oleyyyyy ne cd bu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

2.5 ay once bı tanıdıgım dogum yapmıs. dogumdan sonra cd vermıs. cd de de doguma kadarkı butun ultrason goruntulerının cd sı:):)

eşim dur aman alma bu kadar hızlı diyor.sanki ben alayım diye ölüp bitmiyorum.akşam 8 den sonra meyve bile yemek yasak bizde.sadece gece sütttt yoğurt.fıttıracağım.saklı saklı buzdolabı başında yakalanıyorum.soda içerken.

canım bu haftalar cok onemlı ama yemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…