yaklasık 2 kılo:)
De balumm ay hava cok guzellkimse yok rızedee gel dısarı cıkalım kaydirigubbakcemile3
kan hapı verince gerek yok dedi doktor
geöen hafta sonu anneme gittiğimde almayı unutmuşum orda folik asitim vardı içtim feci kustum
ertesi gün içtim midem ağzımda gezdim
oyüzden bende içmiyorum
aman eskiden folkimi varmışta sapasağlamız allahın izniyle
3 hafta önceki kontrolde 1 ile 2 kilo arası almıstım.bakalım haftaya gittiğimde kaç kilo almıs olcam?baya aldım ama farkındayım,ye otur ye otur nolcak başkasempatiksalakcinniKaç kilo aldınız hadi dökülün bakayım :)
evet ya hava super dun dısardaydım. hatta senın oraya gelmıstım. ne sıtesıydı unuttum da kesın bılıyosundur. ıkı marketın ortasından arka sokaga gectım orda:) sey dıcektım. bulent bey dogumdan sonra cd verıyomus:) haberın varmıydı?
Kaç kilo aldınız hadi dökülün bakayım :)
Bana dr gebelık öncesi içmedin o yuzden sımdıde gerek yok dedı :mymeka:
Kaç kilo aldınız hadi dökülün bakayım :)
o kim kısss:roflol:
canım ac karnına ve tuvalete gitmiş halin olmalı tartıya cıkarken.dogru kilonuz o..ya bende sabahları tartıldığımda 300-400 gr ama akşam 1-1.5 kilo analamdım hangisi geçerli
hehe arka sokaga geçtinn demekkk :))) yakın benım eve kaydirigubbakcemile3
AAAAAAA kim sölediii bunuu sana balummmm :))) oleyyyyy ne cd bu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
google a yaz bak kımmıs:):) ferdı tayfurla cok fılmlerı fılan vardır
canım ac karnına ve tuvalete gitmiş halin olmalı tartıya cıkarken.dogru kilonuz o..
google a yaz bak kımmıs:):) ferdı tayfurla cok fılmlerı fılan vardır
eşim dur aman alma bu kadar hızlı diyor.sanki ben alayım diye ölüp bitmiyorum.akşam 8 den sonra meyve bile yemek yasak bizde.sadece gece sütttt yoğurt.fıttıracağım.saklı saklı buzdolabı başında yakalanıyorum.soda içerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?