2010 Ekim Anneleri

ayy şimdi hatırladım güzel kadındı saol canım ılk benzeten sensın heheheopuyorumnanaktan

ılk resımlerıne baktıgımda dıyom bırıne benzıyo az once aklıma geldı. karsılastırdım baya benzıyonuz:) evet guzel hatun:) sen de oylesın zaten:)

aaa eniste ayip ediyo ama senin bu donemde yasaklanmamam lazim oda yesin seninle ne guzel iste:)

ben hamileyken hep aliye dizisini seyrederdim ve derdim ki rabbim benim bu karnımdaki sıpacık aliyenin oğluna benzesin inşallah..dualarım kabul oldu..cidden göz rengi yüz şekli andırıyor o şeker çocuğu..dabü benim kızçem çok daha tatlı..

sırf merakımdan ben de baktım su canan perver ekaydirigubbakcemile3ama hakkaten de benziyosunuz yaopuyorumnanaktan

canım bu haftalar cok onemlı ama yemen lazım

aaa eniste ayip ediyo ama senin bu donemde yasaklanmamam lazim oda yesin seninle ne guzel iste:)

haklısınız gelinde anlatın. sağolsun kendide az ve hızlı yer.ben çorbada iken o tatlıyı bittir sofrada.

erken kilo alacağım diye ödüm kopuyor.stres vallahi.arada kıyamam tamam desede fazla almamı istemediğini ben çok iyi biliyorum.geçende meyveli gevrek aldım sabahları sütle yiyeyim erkenden kilo almayayım diye bakalım.inşallah herşey normal seyrinde olur.

bir alırsam veremem diye endişeleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…