2010 Ekim Anneleri

Maşallah pınar ne marifetler varmış sende ama aç aç bakmasaymışım keşkke hepsinden yemek istiyorum şuan kaydirigubbakcemile3

ben normalde de yemiyorum..fast food ve gazlı içeceklerle hiç aram yok...hele internette onlarla ilgili videolar falan görmüştüm tiksindim sonra...ben sebze yemekleri ve meyvelerin hastasıyım...hatta 3 çğün meyve versinler yerimsempatiksalakcinni

orayı görmezden gelsem busefer parkshop var ben istemesemde zorla gözüme giriyolar napayım sırf fasrfoodla besleniyodum denebilir hamile kalmadan önce izmite giderken yerdik dönüşte bidaha
ama şimdi gölcükte bi kokoreççi keşfettim cumayı sabırsızlıkla bekliyorum anneme gitmeden oraya çıkıp yemem lazım

Maşallah pınar ne marifetler varmış sende ama aç aç bakmasaymışım keşkke hepsinden yemek istiyorum şuan kaydirigubbakcemile3

gel misafir ol bitnm..hepsini yaparım ben sana..en büyük zevkim..kaydirigubbakcemile5

kizlar fast food yemek zararli mi haftada 1 kere filan?

bence zararlıdır tatlm..normalde bile zararlı..ama canın istediğinde yememek..işte o da zararlı..abartmamak kaydıyla yenilebilir zannımca..a.s

pınar senın tarıfer mesur zaten. gecen halleylı tarıfınden yapmıstım esım bayıldı valla:)

kolayı hıc ıcmedım hamıle oldıugumdan beri ama canım çok ıstıyor

ayy dün kolayla yenilen bi yemek yaptım doldurdum bi bardak kocam heralde ayağının ağrısıyla görmedi uzun süre bardağın yarısına geldim sen ne içiyon die bi bağırdı tam ağzımdayken aldı elimden
sora kedi gibi bardağa bakıyodum ama yasak aşkım ya diyo off yaz geliyo nolcak kolasız yaz geçermi enerji içeceği zaten kesinlikle yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…