2010 Ekim Anneleri

bende abartmam zaten 2 haftada bir filan sagol canim destek icin heheheh:)

selam güzel anneler opuyorumnanaktan

merhaba bitnm..

pınar senın tarıfer mesur zaten. gecen halleylı tarıfınden yapmıstım esım bayıldı valla:)

nasıl sevindim beğenmenize..burada bu tarif yayınlamadaki tek maksat bu zaten..birilerinin tadıp beğenmesi..bir yerlerde damak tadına katkıda bulunabilmek bir nebze olsun..

Biz ilk kavgamızı kola yüzünden yapmıştık adam yemeğe götürdü tam oturcaz gözüm kola dolabına gitti dedim kola içicem ama garsonlar falan var millet hayır kola mola yok kola içicem diyorsan çıkalım dedi ay bi bozuldum oturmadan fırladım çıktım buda sinirlendi ben yüzüne bakmıyorum falan ağlaya ağlaya eve gelmiştim :)) sonra çok pişman oldu şimdi karışmıyor arada içiyorum ama öyle dolu dolu bardakla değil..Biz normalde çok tüketiyorduk çünkü..

ben artik hep kola yerine ayran iciyorum disarda mecburen o da insani gazman gibi yapiyoooooo

bende dısarda yemege gıttıgımızde ayran ıcıyorum. hatta bıgun komık bısey oldu:) ayran ıstedım yemekte de kebap yanında tabı yogurt ay ıcım dısım yogurt olmustu. tam gazman yanı:)

colanın ilk aylarda zararı yok ama kocalara göre var işte
üzülmek yasak değil canımız çekiyo günah değil

ayranıda hiç sevmem poff gittimiz heryerde ayran içiyorum sözde yemek bitiyo ayrandan 2lokma içmişim sadece
taze sıkılmış meyve suyu daha iyi burda biyer var atom resmen 5 çeşit meyve taze sıkılmış
ayy söleyimde getirsin bak canım istedi şimdi ne pis midem var herşeyi istiyo yaa

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, hllb, melisesra+, Pamfilya79+, NevYas+, yarican+, balum+, Dark, ecrinece

kaçmış herkes

işten fırsat buldukça giriyorum bende..........herhangi bir gelişme yok sanırım............geçmişi okumak zor oluyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…