gel misafir ol bitnm..hepsini yaparım ben sana..en büyük zevkim..kaydirigubbakcemile5
bence zararlıdır tatlm..normalde bile zararlı..ama canın istediğinde yememek..işte o da zararlı..abartmamak kaydıyla yenilebilir zannımca..a.s
selam güzel anneler opuyorumnanaktan
pınar senın tarıfer mesur zaten. gecen halleylı tarıfınden yapmıstım esım bayıldı valla:)
merhaba bitnm..
nasıl sevindim beğenmenize..burada bu tarif yayınlamadaki tek maksat bu zaten..birilerinin tadıp beğenmesi..bir yerlerde damak tadına katkıda bulunabilmek bir nebze olsun..
mesajımın yanında yemek tarifleri yazıyor..onun yanındaki rakamı tıklarsan tariflerimi görebilirsin datlum..
ben artik hep kola yerine ayran iciyorum disarda mecburen o da insani gazmangibi yapiyoooooo
ben artik hep kola yerine ayran iciyorum disarda mecburen o da insani gazmangibi yapiyoooooo
bende ayranla portakal suyu ıcıyom
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, hllb, melisesra+, Pamfilya79+, NevYas+, yarican+, balum+, Dark, ecrinece
kaçmış herkes
melis geldimi pidelerin bende soyledim pide manyak canimi istetti annennn:)))))))))delikafadulden
geldı ama mısafır geldı yıyemıyorum hahahah
biraz uzanicam de ve pidelerle odaya git ve yeeeeeeee delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?