2010 Ekim Anneleri

onun nıyetı zaten hıc bellı degıl dengesız bı ıyı bı kotu agzında bakla ıslanmıyo hep ne gelıyosa baslarına onun dılı yuzunden zaten

cnm ben basından berı ızleyemedım uyuyordum valla bı 15-20dk dır bakıyorum fıkret eve dondu kocası da o sarkıcıyla yattı :S bu kadarını gorebıldım

kadındaki rahatlığa bakya bide günaydın diyo

tahsin şaşırdı uyanınca:)

bu da erkeklerın nefsının kurbanı olma yuzdesını gosterıyor maalesef bahanesı de hazır karım benı terkettı kımse bana ınanmadı ıckılıydım ıradesız seyler:çok üzgünüm:

bu da erkeklerın nefsının kurbanı olma yuzdesını gosterıyor maalesef bahanesı de hazır karım benı terkettı kımse bana ınanmadı ıckılıydım ıradesız seyler:çok üzgünüm:

evet erkekler islerine gelince iradesizlerdir ama erkegi kadin tutar elinde oyle basibos birakmicaksinkaydirigubbakcemile

:sinifsinif: grip oldum:çok üzgünüm: Oysaki bütün kışı gripsiz geçirmiştim :çok üzgünüm: ıhlamur nette içebilirsiniz diye yazıyorr... bir ıhlamur içinde dr aratmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…