2010 Ekim Anneleri

sen testı de yaptırmıssın. cumartesı inş iyi sonucla gelırsın canım. ben de ıyıyım cok sukur bı problemım yok. lekelenmen nıye devam edıyo acaba ya. doktor ne dıyo.

dr. net birşey diyemiyor. 3 ayrı dr gittim. hepside düşük tehlikesi dedi.. bir sürü ilaç kullanıyorum.. çok kilo aldım:))) ama hiç birşey umrumda değil yeter ki bebişim iyi olsun:))

son dönemlerde okuduğum kadarı ile herkez çok iyi (maaşallah) :)) hatta cinsiyetlerde belli olmaya başlamış. bende ctesi öğrenirim belki. ben rüyamde erkek bebek müjdesi almıştım annemden ..:)) bakalım..

pınar sen ne zaman gıdeceksın doktora?

balum 16 nisanda hastanede randevum var..ama ondan önce ben maaşımı aldığımda kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum..hayırlısı bakalım..şimdilik bir sorun yok ya rahatım..bir de ikinci çocuk olduğu için sizler kadar endişeli değilim..

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan

gunaydın canım

hayırlısı neyse o olsun inş. bende hep erkek bbek goruyorum ruyamda.

bende kısmetse yarın dr gitmeyi planlıyorun
hayırlı haberler alırız innşşaaallah

anladım. dogru sen daha tecrubelısın ya ondan ıcın daha rahat oluyodur.

kızlar bende rüyamda kız çocuk doğuruyordumm sezeryanla
ama eve geldiğimde bebğimi kucağıma alıyorum bende durmuyo zilli babnnesine gidince susuyo anlamadım
zaten ya kabus görüyorum rüyamda yada yemekkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan

günaydın tatlm..opuyorumnanaktan

inşallah herşey yolunda gider allahın izniyle bitnm..rabbim seninle olsun..:Saruboceq:

ooo baya haberler var bu ara. hadı bakalım hayırlı haberler inş.

:roflol::roflol:

pınar canım sağol. hepimiz inşallah hayırlısı ile tatlu melklerimizi kucaklarımıza alırız..kontes kız bebiş gibisi var mı ya:))) ilk erkek olursa kıbrısa gidicem kız bebiş için:))))

pınar canım sağol. hepimiz inşallah hayırlısı ile tatlu melklerimizi kucaklarımıza alırız..kontes kız bebiş gibisi var mı ya:))) ilk erkek olursa kıbrısa gidicem kız bebiş için:))))

kıbrısa mı orda yapınca kız mı oluyo:roflol::roflol: oyleyse bende gıderım yanıkaydirigubbakcemile3

hayırlısı bitnm..

anladım. dogru sen daha tecrubelısın ya ondan ıcın daha rahat oluyodur.
,
biraz tecrübeden biraz da ırakta gördüklerimden balum..orada buradaki gibi karşılamıyorlar bu gebelik olayını..yemek içmek gibi birşey..hiçbir önceliğin yok..kayınvalidem benden hep aynı şeyleri bekledi örneğin..ben doğuma gitmedenbir gün önce çamaşırlarımı yıkadım elimde..bahçemi yıkadım..herşey aynen devam etti..doktora bile sadece 4 defa gittim hamilelik boyunca..o da sadece ultrason için..o yüzden o deneyimle kaldım bende..buradakilere alışamıyorum şimdi..

hayırlısı inşallah..hayırlı evlatlar olsunlar o tere değilmi bitnm..opuyorumnanaktan

günaydın pınarcımmm tecrübeli anne adayısın o zaman sana habire soru sorarız artıkkaydirigubbakcemile3

pınarcıgım sen sankı annemlerın donemınden bahsedıyo gıbısın. demek hala aynı olan yerler var. annemlerde oyle yasamıs. tabı ultrason yoktu o zaman ama iş meselesı aynı yanı.

ne güzel yaaa ben ayılıp bayılıyom valla:bbo:

gececek inş:) bana herkes cok sasırıyo. annem ozellıkle o hep bulantıyla gecırırmıs hamılelıgını bıde anneye cekersın dıyolar ya:) ama ben cok saglam karı cıktım ya:):) kansızlık cıkacak sende dedıler o da yok.:):)

hayırlısı inşallah..hayırlı evlatlar olsunlar o tere değilmi bitnm..opuyorumnanaktan[/QUOTE]

tabi kesinlikle zaten ben şu yada bu olsun demiyorum sağlıklı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…