balum canım benim, bende özledim kaçamak yapıp geliyorum bazen:)))
rahatsızlıktan dolayı 1 haftalık rapor almıştım açığı kapatmaya çalışıyorum:)
bu arada kahve leklenemelerim devam ediyor...
2 li teti yaptırdım. ense 11+5 0,98 çıktı. kanı cumartesi alıcam. cumartesi dr yani... sen iyisin..
pınar sen ne zaman gıdeceksın doktora?
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
dr. net birşey diyemiyor. 3 ayrı dr gittim. hepside düşük tehlikesi dedi.. bir sürü ilaç kullanıyorum.. çok kilo aldım:))) ama hiç birşey umrumda değil yeter ki bebişim iyi olsun:))
son dönemlerde okuduğum kadarı ile herkez çok iyi (maaşallah) :)) hatta cinsiyetlerde belli olmaya başlamış. bende ctesi öğrenirim belki. ben rüyamde erkek bebek müjdesi almıştım annemden ..:)) bakalım..
balum 16 nisanda hastanede randevum var..ama ondan önce ben maaşımı aldığımda kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum..hayırlısı bakalım..şimdilik bir sorun yok ya rahatım..bir de ikinci çocuk olduğu için sizler kadar endişeli değilim..
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
dr. net birşey diyemiyor. 3 ayrı dr gittim. hepside düşük tehlikesi dedi.. bir sürü ilaç kullanıyorum.. çok kilo aldım:))) ama hiç birşey umrumda değil yeter ki bebişim iyi olsun:))
son dönemlerde okuduğum kadarı ile herkez çok iyi (maaşallah) :)) hatta cinsiyetlerde belli olmaya başlamış. bende ctesi öğrenirim belki. ben rüyamde erkek bebek müjdesi almıştım annemden ..:)) bakalım..
gunaydın canım
hayırlısı neyse o olsun inş. bende hep erkek bbek goruyorum ruyamda.
bende kısmetse yarın dr gitmeyi planlıyorun
hayırlı haberler alırız innşşaaallah
kızlar bende rüyamda kız çocuk doğuruyordumm sezeryanla
ama eve geldiğimde bebğimi kucağıma alıyorum bende durmuyo zilli babnnesine gidince susuyo anlamadım
zaten ya kabus görüyorum rüyamda yada yemekkaydirigubbakcemile3
günaydın tatlım sanada nasılsın bakalım
ben bugün sabah istifra etmedim o yüzden çok iiiyi hissediyorum kendimi
pınar canım sağol. hepimiz inşallah hayırlısı ile tatlu melklerimizi kucaklarımıza alırız..kontes kız bebiş gibisi var mı ya:))) ilk erkek olursa kıbrısa gidicem kız bebiş için:))))
bende kısmetse yarın dr gitmeyi planlıyorun
hayırlı haberler alırız innşşaaallah
,anladım. dogru sen daha tecrubelısın ya ondan ıcın daha rahat oluyodur.
kızlar bende rüyamda kız çocuk doğuruyordumm sezeryanla
ama eve geldiğimde bebğimi kucağıma alıyorum bende durmuyo zilli babnnesine gidince susuyo anlamadım
zaten ya kabus görüyorum rüyamda yada yemekkaydirigubbakcemile3
ben ıyıyım. bılıyonuz benım oyle bulantım fılan hıc olmadı. hamılelıgı cok sevdım:):)
ne güzel yaaa ben ayılıp bayılıyom valla:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?