bebeğim cnm yavrum benim...
seni tam 3 senedir bekledim aklima biran bile gelmedi sen hiç gelmiyeceksin düşüncesi...
yavrum, sen varsan benim hayatımda sevinç ,mutluluk,yaşam bağlilik var cnm yavrum sen şuan benimlesin içimdesin belki şuan çok küçüksun ama seni ilk duydugumdan beri kendimi hiç yanlliz hissetmiyorum okadra güçlüyümki herşeyi çelik zırhım varmiş gibi dağ gibi karşi koyabiliyorum hayatta tek bana bu kadar mutluluk getiriyosun belkide( baban duymasında) okadra bekledimki seni kucağima alcağim günü seni koklayıp niniler söyleyip uyutmayı cnm yavrum benim,annen , baban hayatımızdaki üçüncü kişi olarak geliyosun belki 9 ay sonra geleceksin belki gelmiyeceksin ama şuan benimlesin ya şuan seni bütüm vucudumda hissediyorum ya o bana yetiyo eylülde geleceksin bizim kollarımıza ben seninle sende benimle ilk bakışımız belkide ikimizinde canı çok yanmiş olacak ama o an o anda ikimizde herşeyi unutmuş olacgiz artık evmiz senin sesinle yankilanacak cnm yavrum seni 9 ay taşimak ne büyük şeref.mutluluk sonunda gelceksin benim kollarıma o pamuk ellerini ve yanaklarını öpmeyi çok heyecanla bekliyecegiz cnm yavrum benim![]()
esra bebişine çok güzel duygularla yazmışsın çok güzel olmuş bende senin gibi hergün bebişimle konuşuyorum benimkide özlem dolu bi bebek 5 yıldır onu bekliyoruz...birden gelince hayat gerçekten çok daha renkli geliyor insana.. senin yazdıklarınıda çok beğendim canım hayırlısıyla hepimiz meleklerimize kavuşacaz inş..