evet galiba burada paylaşmıştın ikiz bebeklerinden birini kaybettiğiniilk bebegımı kaybettım 8.haftada
bunlarda ıkızdı bıırını 2 hafta once kaybettım ınsallah bu yavrumu saglıkla alırım kucagıma
aminnn allah kem gozluden korusun seni gozu olanin gozu...............................:))
canım 5 yıllık evliyim bu seneye kısmet oldu ilk ve çok istiyordum Allaha şükür olduevet canim ya senin?
evet galiba burada paylaşmıştın ikiz bebeklerinden birini kaybettiğini
çok üzüldüm umarım sağlıklısıyla alırsın canım kucağına
şekerler ordamısınız? melısesracım ordamısın nasılsın bebeısın nasıl inş.bı sorun yoktur
canım 5 yıllık evliyim bu seneye kısmet oldu ilk ve çok istiyordum Allaha şükür oldu
kızlar ben çıkıyorum apartmanda toplantı varmış çağırdılar eşim yok malum benim katılmam gerekecek iyi akşamlar kendinize çok iyi bakın
canım benım ıyıyım cok sukur maş.maş.cnm mevlam nazarlardan korusun inş.ı napım cnm sabırla bebeımısın buyumesını beklıyorum 25 nısanda dr gıdıcem cnm cınsıyetını ogrenırım ıns.ogrenen varmı cınsıyetlerı
hepımıze masallah canımmm
bende 8 nısanda gıdıcem belkı ogrenırım:)))
ben ozaman cnm 16 haftalık olucam inş.ogrenırım bence inş.erkek gıbı hıssedıyorum bılıyonmu kız hıc sıcak gelmıyo bana nedense elı ayagı duzgun olsun da baska bısey ıstemıyorum cnm bıde cnm dr 2lı test dedı ben yaptırmadım esımle kan uyusmazlıgım var onun ıcın 25 nısanda test verdı onu yaptırıcam inş.
16 haftalıksa sen kesınm ogrenırsın ogun hayırlısı olsun canım hakkında
bende yaptırıcam 2 li test ama doktor daha var dedi
bende 55 le hamıle kaldım 52 kıloyum okadar yememe ragmen kılo alamıyorumbilmiyorum cnm yaptırmadım ben allaha emanet yavrum bıde cnm nezaman karnımız buyur ben 45 kılo oldum 41 dalan hamıle kaldım suan 45 oldum azıcık karnım var hele akşamlarıda daha buyuyo gıbı senın nasıl nezaman buyur karnımız ben hamılelık almaya basladım
bende 55 le hamıle kaldım 52 kıloyum okadar yememe ragmen kılo alamıyorum
4 ,.ayda cıkar sanırım karnımız yavas yavas
okadar uyursan tabi kilo alamazsin uykucu hatun :roflol:
ye iç yat yapıyorum kızzz kilo alınmazmı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?