2010 Ekim Anneleri

iyi akşamlar kızlar

kan uyuşmazlığı annenin - babanın + olduğu durumlarda bebeğin pozitif kan grubuna sahip olması bildiğim kadarıyla..

böyle bir durumda da bebekden anneye herhangi bir kan geçişi sonucu annenin antiko üretmesi yani bebeğin kan gurubuna karşı savunma yaratmasıdır ki bu durum ikinci bebekde tehlikeli hale gelir birinci bebekde genellikle bir zarar vermez

:Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldın canım

kaydirigubbakcemile3 hoş bulduk melisesracım

kızlar nisan 7 gibi 3 ayım bitecek ilk çeyrek biticek inşallah cinsiyeti belli olabilirmiş bu dönemde umarım bebiş cinsiyetini gösterir bize

yeme konusununa gelince..

karnım çıktı açıkcası doymak bilmiyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

sonra gelsin sodalar gitsin limonlar :teytey: :teytey:

İyi akşamlar kızlar grip oldum çok fenayım (

guclubacismile geçmiş olsun...

bende olmuş ve antbiyotik kullanmak zorunda kalmıştım

enfeksiyon kanıma geçmişti artık çünkü...

boooll bollll yat şekerim bu melet başka türlü geçmez sengözlerimebaksanab

Sağol canım sabahtan beri yatıyorum ıhlamurla idare ediyorum şimdilik..Hamilelikte hasta olmak çok kötü

nevyas 1 haftadır ben de öyleydim, daha iyiyim çok şükür
ben bol bol portakal yedim
geçmiş olsun

melisesra siz de kan uyuşmazlığı var ama merak etme bu artık sorun değil
anneye rhogam diye bi iğne yapılıyor sorun kalmıyor
endişe etme

B]melisesra

ilk gebeliğinse eğer doktor şimdilik girişimde bulunmaya gerek olmadığından bir şey söylememiş olabilir bildiğim kadarıyla 28, haftada olunması gereken bir iğne var..

doğumdan sonra da bebek (+) kan grubuyla doğarsa diğer gebelikler için iğne olunması gerekiyor..[/B]

rita1421 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin sırnaşık şey

canım ılk gebelıkle alakası yok evlenırken testlerı yapılıyor kan uyusmazlıgı olsa ozaman cıkardı doktor soylerdı yanı boyle bırseyın oldugunu

canım ılk gebelıkle alakası yok evlenırken testlerı yapılıyor kan uyusmazlıgı olsa ozaman cıkardı doktor soylerdı yanı boyle bırseyın oldugunu

evet doktor söylerdi tabiii ama sen yine de bir danış için rahat etsin diye diyorum

gerek görmüyorsan sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…