2010 Ekim Anneleri

günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
nasılsınız bugun ? gününüz güzel geçsin a.s.

selamlarrr 2010 ekim anneleriii nasılsınız bakalım
benim sıpa bugün hiç rahat durmuyo habire midemi bulandırıyoookaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun nevyas siyah turp bulabilrsen al içini oy iki tatlı kaşığı bal koy iki damla limon bir kaç saat sonra iç iki gün dene öksürüğün kesilir bunu çok denemişimdir

canım sattan geri benimki......bugün tam 12+1 olduk..........sat : 26 aralık ama ben 3 ocak diye hesaplıyorum ultrasyona göre.......zahmet oluyor canım sana........hakkını helal et yaa

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev282pf___.png

canım bunu kopyalıcaksın

kullanıcı paneline gir ordan profılı duzenleyı tıkla
tıklayınca en altta kılo dogum takıp yerı var bu verdıgım lınkı oraya tıkla

hosgeldin cirrus007 nasilsin?

slm. nasıl oldun canım ya.

hoşbuldum.kanama azaldı ama bitmedi daha.durmadan uzanıyorum.bugün dr.kontr.var.psikolojisini atlatmaya çalışıyorum.sinir küpü oldum.rahat olup hiçbirşey düşünmemeye çalışıyorum.her wc e gidişimde aklıma geliyor.bugün yine iğnem var.bakalım.

ben azcık ayrılıyorum kızlar, görüşmek üzere.. sizin gibi iki işi aynı anda yapamıyorum :))

canim iyice dinlen bide burda kafani dagitmaya calis pozitif seyler konusuluyo burada bugun umarim cook iyi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…